Zacusca de hribe(ciuperci de padure)

de marcela1979 in Zacusca, 31 Oct 2013 | 22130 vizualizari

 

Va aduc ceva la micul dejun.

 

INGREDIENTE

  • 6 kg hribe(ciuperci de padure)
  • 1 kg morcovi
  • 1 kg ceapa alba
  • 3 kg ardei kapia
  • 2 kg gogosar
  • 1 litru jumatate de ulei
  • sare mare neiodata
  • piper boabe
  • 1 l bulion
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca de hribe(ciuperci de padure):

Ciupercile se spala si se fierb.Ardeii kapia si gogosarii se coc pe plita si se curata de pielite.Ceapa si morcovul se curata si se fierbe.Toate se dau prin masina de tocat carne.

 Intr-o cratita se pune 1 litru de ulei ,se adauga ceapa data prin masina de tocat carne,morcovul ,ardeii si gogosarii si hribele date si ele prin masina de tocat. Se amesteca si se lasa la fiert cand sunt aproape fierte adaugam si restul de ulei si bulionul si mai lasam sa fiarba inca 10 minute.Se adauga sarea si boabele de piper.Cand este gata se pune in borcane curate ,se capseaza si se dustuleste in aburi circa 40 de minute.Se lasa sa se raceasca in apa si apoi se scoate ,se sterg borcanele si se eticheteaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de hribe(ciuperci de padure)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

31.10.2013, 18:59

Foarte gustoasa

gabriela76 1

01.11.2013, 18:54

marcela si eu vreau zacusca

mihaelam90 1

21.12.2013, 09:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]