Zarzavat pentru ciorbe

de kamy in Conserve, 15 Sep 2011 | 6666 vizualizari

 

M-am gandit cat pun la o ciorba si am inmultit cu ...n

 

INGREDIENTE

  • 15 morcovi mari
  • 6-7 pastarnaci mari
  • 3 teline mari
  • 10 ardei(verzi,capia)
  • 10-15 tije de telina si patrunjel(frunzele le-am pus taiate,in congelator)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru ciorbe:

   Legumele se curata,se spala.Morcovii,pastarnacul si telina(radacina)se rad,restul se toaca cu robotul.Se amesteca bine intr-un castron,se pun in caserole si se baga in congelator.

   Cand il folosim ne ajutam de "spargatorul de gheata"sau de un cutit.

 

TIPS-URI

1

eu il folosesc pe langa alte zarzavaturi pe care le bag in mod normal la o ciorba,ptr a intensifica gustul

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru ciorbe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]