Zucchini umpluti cu piept de pui, si cartofi impreuna cu cartofi dulci la cuptor

de trifadalia in Mancare copii, 31 Mai 2019 | 2661 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ceapa 1 bucata
  • ulei 50 ml
  • piept de pui taiat marunt 500 grame
  • pasta de ardei- 1 lingura
  • piper
  • sare
  • dovlecei 2 bucati
  • marar 1 legatura
  • mozarella 50 grame
  • emmentaler 50 grame
  • smantana 100 grame
  • cartofi normali 4 bucati
  • cartofi dulci 3 bucati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zucchini umpluti cu piept de pui, si cartofi impreuna cu cartofi dulci la cuptor:

Ceapa tăiată cubulețe se caleste in puțin ulei si apa, se adauga pieptul de pui tăiat mărunt, pasta de ardei si piper si am adăugat apa. se lasa la făcut. Între timp am curățat dovleceii (se pot lasă si cu coaja), i-am tăiat pe lungime in doua si i-am scobit cu o lingura. Din miezul scobit am adăugat peste carne si am lăsat la foc mediu pana s-a evaporat apa si carnea a fost gătită. La final am pus mărar.

Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet am pus jumatatile de dovlecei pe care le-am umplut cu carne. Peste am pus mozarella, emmentaler si putina smantana. La cuptor 180 de grade, caldura sus-jos pana sunt rumeniți si intra furculița ușor in dovlecel. Cartofii i-am tăiat fasiute, i-am stropit cu ulei si piper alb si i-am dat la cuptor împreuna cu dovleceii. La final am pus cuptorul si pe ventilație puțin. Eu am facut si o salata pentru noi: In salata am pus rosii, castravete, ridichi, mărar si am stropit cu lămâie si puțin ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zucchini umpluti cu piept de pui, si cartofi impreuna cu cartofi dulci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]