publicat la 27.06.2012
publicat la 19.06.2012
publicat la 14.06.2012
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
Pui cu broccoli in sos alb
Se curata dovlecelul,se taie cubulete si se pune la fiert in apa cu putina sare,impreuna cu buchetelele de broccoli. Se scoate intr-o sita,ca sa se scurga de apa. Separat, intr-o tigaie din teflon se pun 4 linguri de ulei, in care se prajeste pieptul de pui dezosat si taiat cubulete. Se adauga...
Carne de vita cu legume la tigaie
Puneti la fiert carnea de vitel. Dupa ce da in clocot,fierbeti cam 7 minute. Apoi scoateti carnea si o taiati in cubulete mici. Puneti intr-o tigaie mica ulei de masline( 3-4 linguri). Adaugati o mana de broccoli si una de baby carrots (morcovi). Acoperiti cu capac si lasati sa se...
Mancare de mazare cu pui
Puneti intr-un vas ciocanelele si le fierbeti. Dupa ce s-a fiert carnea,puneti intr-o cratita ceapa sa se caleasca. Adaugati apoi carnea si putina sare,le amestecati bine si le mai lasati 1-2 minute sa se caleasca impreuna. Se pune apoi mazarea si se completeaza cu apa in care a fiert...
Pilaf de pui
Copanelele se fierb in apa cu o ceapa si putina sare. Apa trebuie sa acopere carnea;se lasa sa fiarba la foc potrivit. Se ia spuma. Separat,fierbeti si morcovul;il taiati apoi rondele/cubulete. Se alege orezul,se spala si se scurge. Separat topiti 3 linguri de unt si puneti orezul...
Musaca de cartofi cu carne tocata
Taiati cartofii cubulete. Caliti cepele in putin ulei. Intr-un vas puneti carnea tocata cu ceapa calita.Adaugati condimentele,patrunjelul tocat si ouale.Amestecati bine compozitia. Ungeti o cratita cu ulei;puneti un rand de cartofi,unul de carne(tot asa pana terminati compozitia)...
Tochitura din carne de porc
Taiati carnea in cubulete. Puneti intr-un tuci uleiul,caliti ceapa apoi adaugati cubuletele de carne. Dupa 10 minute adaugati rosiile decojite;mai lasati inca 10 minute sa se caleasca apoi puneti foaia de dafin,boabele de piper,usturoiul si sare dupa gust;mai lasati inca 10 minute pe...
Varza cu carne de porc, o mancare satioasa si gustoasa
Cum se prepara Varza cu carne de porc, o mancare satioasa si gustoasa Se caleste ceapa apoi adaugati pieptul de porc/kaiserul taiat in bucati mai mici,lasati sa se caleasca cateva minute,apoi adaugati ardeiul,morcovul si rosiile decojite. Se calesc bine dupa care se adauga varza...
Orez cu pui si legume
Se fierbe pieptul de pui si se ia spuma. Il scoateti apoi pe o farfurie si il taiati in bucatele sau fasii (dupa preferinta). Pastrati apa in care a fiert pieptul de pui. Puneti intr-o cratita 3 linguri de ulei si caliti ceapa. Adaugati apoi amestecul de legume si cartoful taiat cubulete;...