Bucataras

6

Bucataras
suprem

Bucuresti

Bucataras din 19.07.2008

RETETE915
PRIETENI
Retete / Mancaruri cu carne

Pui cu sos de rosii

In Pui la 26 Mar 2011

  Urmareste video prepararea pas cu pas a retetei

Spezzatino

In Vita la 26 Mar 2011

  Urmareste video prepararea pas cu pas a retetei

Oua umplute cu pate Bucegi

In Porc la 7 Sep 2010

 1. Se taie oualele in doua si se scot galbenusurile.  2. Intr-un blender se mixeaza galbenusurile cu pateul de porc, smantana, mustarul si condimentele pana se formeaza o pasta. Se adauga verdeata tocata 3. Se umplu ouale cu pasta si se orneaza cu feliute de gogosar acru sau...

Macaroane cu carne de pasare Bucegi si cascaval

In Pui la 7 Sep 2010

1. Puneti 3l de apa cu sare la fiert, iar cand aceasta clocoteste, adaugati macaroanele rupte In doua si fierbeti-le conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi scurgeti-le bine. 2. Caliti ceapa In uleiul Incins Intr-o cratita, apoi adaugati usturoiul si carnea de pasare Bucegi taiata cubulete....

Placintele cu pate Bucegi

In Pui la 7 Sep 2010

1. Se taie foile de placinta de-a lungul in 4 fasii si se acopera cu o carpa pentru a nu se crapa. Se mixeaza restul ingredientelor pentru a obtine o pasta 2. Se unge cu unt fiecare fasie de placinta, apoi se pune o lingurita din umplutura. Se impatureste pentru a obtine un triunghi. 3....

Chifle umplute cu carne de pasare Bucegi si rumenite in cuptor

In Pui la 7 Sep 2010

1. Taiati cate un capacel chiflelor, In partea superioara, scobiti-le cu grija folosind un cutit ascutit, iar apoi ungeti-le In interior cu untul Inmuiat. 2. Incingeti uleiul Intr-o cratita si sotati usor ceapa tocata, apoi adaugati ardeii taiati In fasii subtiri, continuand pana ce acestia...

Musaka cu carne de porc Bucegi si cartofi

In Porc la 7 Sep 2010

 1. Inabusiti In cuptor feliile de cartofi cu putina apa si o lingura de ulei, apoi scoateti-le la rece. In timp ce cartofii sunt In cuptor, Incingeti restul de ulei Intr-o cratita si caliti ceapa, adaugand apoi carnea de porc Bucegi taiata cubulete, sarea, piperul, cimbrul, iar la sfarsit...

Pizza cu carne de pasare Bucegi

In Porc la 7 Sep 2010

1.  Amestecati drojdia cu zaharul si cu 4 linguri de apa pentru a prepara maiaua. 2. Dupa ce s-a umflat putin, framantati-o cu restul ingredientelor pentru aluat. Lasati aluatul sa se dospeasca 2 ore, iar dupa ce a crescut Impartiti-l In patru si Intindeti foi rotunde, de dimensiunea...

Rosii coapte, umplute cu carne de porc Bucegi

In Porc la 7 Sep 2010

 1. Taiati cate un capacel In partea superioara a rosiilor, apoi scobiti-le cu grija astfel Incat sa nu se rupa, folosind o lingurita. Presarati cu putina sare interiorul acestora, apoi lasati-le sa se scurga, cu scobitura In jos, Intr-o tava curata. Amestecati Intr-un blender supa de legume...

Snitel pane din carne de porc Bucegi

In Porc la 7 Sep 2010

 1. Asezati faina amestecata cu piper Intr-o farfurie, iar pesmetul intr-o alta farfurie. 2. Taiati calupurile de carne din fiecare conserva de carne Bucegi In cate 4 felii, In asa fel Incat sa obtineti 8 felii. Treceti feliile de carne prin faina, apoi prin ouale batute, iar apoi prin...

Pui umplut

In Pui la 6 Feb 2010

1 Se asaza cuscusul si amestecul de condimente într-un bol termorezistent si se toarna deasupra 50ml de apa fierbinte. Se acopera si se lasa deoparte 5 minute. Se amesteca cuscusul cu o furculita, se adauga caisele, semintele de pin, patrunjelul si se omogenizeaza. Se asezoneaza cu sare si...

VIDEO: Cum sa prepari pui cu curry in 10 minute

In Pui la 8 Noi 2009

Indian : How To Cook A Chicken Curry In Ten Minutes   Curatati usturoiul si taiati-l felii, la fel, curatati ardeiul iute de seminte si taiati-l bucati mici Se încălzeşte o tigaie la foc mediu. Se adaugă 3 linguri de ulei de masline.   Apoi se adaugă ceapa...

Drob de miel a la Radu Anton Roman

In Oaie la 1 Mai 2009

Se spala prapurul si se lasa in apa rece. Se spala maruntaiele in citeva ape, se oparesc scurt intr-o apa clocotita. Se fierb in apa cu un praf de sare 30 de minute de la primul clocot, se scot. Daca s-au racit, se toaca marunt din cutit (unii le toaca la masina, dar iese pateu, nu...

Rulada din carne de miel

In Oaie la 1 Mai 2009

Se dezoseaza pulpa si se taie, astfel incit suprafata sa fie cit mai mare. In carne se fac intepaturi cu cutitul in care se introduc feliute de usturoi. Pe partea opusa, pe suprafata de carne, se presara rozmarin uscat (sau alte mirodenii). Se toaca fin ceapa verde, mararul, patrunjelul. Se...

Pui la cuptor cu sare

In Pui la 1 Mai 2009

O reteta care se perepara foarte usor: se curata bine puiul , se spala si se pune la macerat in bere pentru o ora. Se repartizeaza pe tava un strat de sare , puiul se unge cu ulei pe din afara, si inauntrul lui, se aseaza pe sarea de pe tava, se acopera cu bine cu sare bine, cum este aratat...

Drob de miel

In Oaie la 1 Mai 2009

Se curata organele de pielite, se taie bucati si tineti-le 30 de minute in apa rece. Apoi puneti carnea la fiert in 4 litri de apa si o lingura rasa de sare. Cind apa incepe sa fiarba, spumuiti de cite ori e cazul. Fierbeti organele la foc mic circa 30 de minute. Curatati verdeata, spalati-o...

Stufat de miel

In Oaie la 1 Mai 2009

Se taie carnea in bucati potrivite, apoi se spala in multa apa rece. Incingeti intr-o cratita mare uleiul si puneti bucatile de carne. Se adauga o cescuta de apa si se lasa carnea la inabusit la foc potrivit. Aruncati spuma de cite ori e cazul. Curatati ceapa si usturoiul, scurgeti-le de...

Pulpa de miel la cuptor

In Oaie la 1 Mai 2009

Se spala pulpa, se curata de pielite si se scurge de apa. Se sterge intr-un servet, se unge cu ulei, se presara cu sare, piper, cimbru si coriandrul macinat. Se aseaza intr-o tava adinca si se adauga vinul, uleiul, foile de dafin, salvia si rozmarinul. Ceapa se taie in 4 si se pune in tava...

Chiftelute din carne de pui

In Pui la 1 Mai 2009

Se da prin masina de tocat  pieptul de pui, cepele, morocvul. Se toaca marunt verdeata, dupa care se amesteca toate ingredientele. Se potriveste de sare. Se pune uleiul la incins, iar chiftele se pun la prajit cu ajutorul unei linguri. Pofta buna!

Cotlete la tigaie a la Adela

In Porc la 30 Apr 2009

Amestecam mustarul, mierea, otetul uleiul, cimbru, sare si ulei, ungem bucatile de carne si le lasam la marinat vreo 2 ore. Incingem tigaia, punem untul sa sfaraie, punem bucatile marinate, le rumenim bine pe ambele parti, apoi turnam vinul si le lasam pe foc pana scade vinul; ciupercutele se...

Mancarica de dovlecel cu carnat si ou ochi a la Alina

In Mancaruri cu carne la 30 Apr 2009

Dovleceii se dau pe razatoare, se sareaza si se lasa deoparte. Ceapa se toaca marunt si se pune la prajit in putin ulei de masline. Se adauga dovleceii scursi de zeama. Se lasa la foc mic, acoperiti, amestecand din cand in cand. Untul se pune la topit si se adauga 2 linguri de faina. Se adauga...

Friptura de ceafa de porc la cuptor a la Stelian

In Porc la 29 Apr 2009

Se cresteaza si condimenteaza ceafa de porc, cu piper si cimbru. Se unge cu putin ulei vasul si se aseaza ceafa de porc. Se aseaza in crestaturi masline si felii de ardei gras rosu. Se prepara sosul din ulei, paharul de vin rosu, secretul gustului si pasta de tomate. Se toarna peste...

Bucătăria lui Jamie: piersică friptă cu şuncă de vită (sau cu prosciutto)

In Vita la 27 Apr 2009

Se toaca marunt, cu cutitul, rozmarin proaspat. Se pune intr-un mojar si se amesteca acolo cu putin ulei, sare si piper. Piersica se taie in doua jumatati si i se scoate simburele, apoi este “tavalita” in sosul din mojar. Se pune pe gratar si cind se rumeneste este ok de pus in...

Muşchiuleţ afumat de porc cu cartofi şi ciuperci la cuptor

In Porc la 25 Apr 2009

Se unge tava cu ulei de masline, se pun feliile de carne, se presara vegeta piper. Se aseaza cartofi taiati pe lungime in bucati nu prea groase, se presara vegeta. Se aseaza ciupercile taiate felii sau bucati mari iar deasupra rondele de ardei sau gogosari. Se toarna apa cu vegeta (150 ml-200ml...

Pui cu mango

In Pui la 4 Apr 2009

Incingem o tigaie cu trei linguri de ulei de masline, punem ceapa taiata si amestecam incontinuu, pe foc mediu spre mare, pana cand ceapa incepe sa capete o culoare aurie, dupa care punem ardeiul gras taiat, apoi pieptul de pui si amestecam ca sa se rumeneasca puiul pe toate partile (nu trebuie...

Mici

In Mancaruri cu carne la 2 Apr 2009

Carne de vita - ceafa sau pulpa - 1 kilogram si 200 grame de grasime. Se amesteca de doua ori prin masina de tocat. In paralel se pregateste miez de piine (de marimea unei lamii) imbibat in mujdei de usturoi. Dupa ce s-a tocat carnea, se pune si miezul de piine bine usturoiat si se amesteca....

Pomana porcului

In Porc la 2 Apr 2009

Carnea se taie cubulete. Se pune uleiul la incins intr-o cratita si se lasa la foc mic. In uleiul incins punem mai intii costita si pieptul sa-si mai lase grasimea. Cind acestea s-au rumenit, se adauga restul carnii. Dupa 10 minute se da cu sare si piper. Dupa alte 10 minute, nu uitati, la foc...

Chiftelute de pui

In Pui la 1 Apr 2009

Se dau prin masina de tocat pieptul de pui, cepele si morcovul. Se toaca marunt verdeata, dupa care se amesteca toate ingredientele. Se potriveste de sare. Se pune uleiul la incins, iar chiftele se pun la prajit cu ajutorul unei linguri. Pofta buna!

Pui pe sticla

In Pui la 1 Apr 2009

1. Se spala bine puiul. Se freaca cu sarea, piperul si condimentele. Se ia o sticla de bere de tip vechi si se umple pe jumatate cu apa. Sticla poate fi inlocuita si cu un borcan cu diametrul 7–9 cm. Grilajul din cuptor se pune pe ultima treapta. 2 . Se taie legumele dupa grosimea si...

Tochitura cu mamaliguta

In Mancaruri cu carne la 31 Mar 2009

Ficatul, carnea de porc si puiul le taiem cubulete, carnaciorii rondele. Ceapa si ardeiul gras le taiem cubulete si le punem la calit in putin ulei. Punem apoi carnea de porc si o lasam putin la rumenit. Urmeaza ficatul si la sfarsit puiul. adaugam pe parcurs cate putina apa calda ca sa se...

Afisate 91 - 120 din 120 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Romica Jurca a zis de dimineață ceva despre tine. Cică azi ești în ceață. După amiază sunt posibile averse temporare pe strada ta. Noroc că spre seară răsare soarele.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]