angyb

1

Bucataras
incepator

forli(Dej)

Bucataras din 27.12.2011

RETETE151
PRIETENI196
Retete / Dulciuri

Tiramisu reţetă originala

In Prajituri la 10 Mar 2012

Tiramisu reţetă originala Pentru inceput pregatiti cafeaua adaugati zaharul si lasati-o sa se raceasca. Separati albusurile de galbenusuri. Bateti spuma galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar pana cand devine o crema albicioasa.Adaugati mascarponele batand mereu.Separat...

Tort rapid

In Torturi la 5 Mar 2012

Crema: topiti pe baine marie 200 ml de frisca impreuna cu ciocolata alba dupa care dati la rece. Bateti bine frisca dupa care adaugati ciocolata topita batand mereu pana cand crema se ingroasa. Asamblarea :insiropati primul blat cu siropul (topiti zaharul impreuna cu apa si lasati-l sa se...

Choux a la creme rapide

In Prajituri la 5 Mar 2012

Crema: Amestecati faina cu oul si zaharul dupa care adaugati laptele amestecand mereu. Puneti oala pe baine marie si amestecati pana cand se ingroasa.Lasati sa se raceasca. Cand crema s-a racit cu ajutorul unui sac de bucatar umpleti bigne-urile dupa care treceti-le prin glazura obtinuta prin...

Cheesecake cu ricotta si ciocolata

In Prajituri la 28 Feb 2012

Blatul: Macinati biscuiti peste care adaugati untul topit,zaharul ,cacao si amestecati bine.Amestecul obtinut intindeti-l intr-o tava cu inel detasabil tapetata cu hartie de copt.Puneti la rece blatul pana pregatiti crema. Crema:Separati galbenusurile de albusuri .Amestecati galbenusurile cu...

Prajitura cu blat de albusuri si biscuiti

In Prajituri la 24 Feb 2012

Blatul: Bateti spuma albusurile dupa care adaugati nucile, cacao si praful de copt. Puneti intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati la cuptor aproximativ 30 de minute,pana trece testul cu scobitoarea. Crema: Intr-o craticiora puneti praful de budinca,oul ,faina si zaharul apoi...

Tort pentru iubirea mea

In Torturi la 15 Feb 2012

Blatul: Bateti spuma ouale impreuna cu zaharul dupa care adaugati untul, laptele si colorantul alimentar. Adaugati faina si drojdia si dati la cuptor pt. 45 de minute aproximativ pana trece testul cu scobitoarea. Crema: topiti la foc mic ciocolata impreuna cu 400 de ml de frisca. Crema...

Invartite cu scortisoara by Miha

In Prajituri la 7 Feb 2012

Faceti o maia din drojdie un pic de zahar si un pic de lapte caldut. Lasati la loc cald pana isi dubleaza volumul. Peste maiua obtinuta adaugam ouale ,untul topit si zaharul ramas .Adaugam faina putin cate putin pana devine un aluat nelipicios. Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul....

Minieclere cu crema de vanilie

In Prajituri la 3 Feb 2012

Cojile : Punem la fiert apa impreuna cu margarina .Cand incepe sa fiarba luati de pe foc si adaugati faina .Amestecati bine apoi adaugati ouale pe rand amestecand continuu. Adaugati urmatorul ou numai dupa ce primul va fi bine incorporat. Intr-o tava cu hartie de copt cu ajutorul unui sac de...

Tort cu crema ganache

In Torturi la 30 Ian 2012

Crema: Topiti pe abur ciocolata impreuna cu 200 ml de frisca si amestecati bine pana devine o crema. Puneti crema la rece. Intre timp bateti frisca apoi adaugati incet crema de ciocolata si bateti mereu. Siropul: Topiti zaharul impreuna ca esenta de rom si apa. Asamblarea: Primul blat...

Pariziene cu Nutella

In Prajituri la 27 Ian 2012

facem maiaua cu drojdia 1lingurita de zahar si un pic de lapte. Acopertiti cu un prosop si lasati la cald pana cand creste. Framantam faina impreuna cu maiaua, 3 oua, untul ,restul de  zahar si lapte. Lasam la dospit(eu folosesc o metoda care am invatat-o de la unul dintre bucatarasi...

Tort Kinder Pinguin

In Torturi la 23 Ian 2012

Bateti ouale cu zaharul. Se adauga uleiul, zaharul si faina amestecata cu cacao si drojdia(puteti pune praf de copt). Compozitia se toarna intr-o tava de aragaz si se pune in cuptor la 150 de grade pana trece testul scobitorii Taiati blaturile in 2 (eu am facut 2 pt.ca trebuia sa fac un tort...

Flori de ciocolata

In Dulciuri la 19 Ian 2012

Topiti ciocolata pe baie de abur .Cand este topita luati de pe foc si adaugati mierea ,amestecati bine pana cand se va desprinde de pe oala. Puneti ciocolata intr-o folie alimentara si lasati-o la frigider cel putin 24 de ore. Intindeti ciocolata intr-o folie de plastic astfel nu se lipeste...

Prajitura cu mascarpone si blat de biscuiti

In Prajituri la 13 Ian 2012

Se pun intr-un castron biscuitii si piscoturile zdrobite, peste care se adauga untul topit, cacaoa si un sirop facut din zahar si apa si amestecati bine. Intr-o forma de tort (eu am pus folie de plastic) intindeti bine compozitia si apoi dati la rece. Intre timp pregatim cremele Crema 1:...

Estonian Kringel

In Prajituri la 12 Ian 2012

Intr-un bol puneti drojdia frecata si zahar si un pic de lapte caldut. Acoperiti cu un prosop si lasati la loc cald pana se umfla. Intr-un bol puneti faina la care adaugati drojdia, ouale si untul la temperatura camerei. Amestecati bine dupa care puneti la loc cald pana isi dubleaza volumul....

Prajitura Snickers

In Prajituri la 9 Ian 2012

Pt.blat: Separam albusurile de galbenusuri si batem albusurile spuma. Adaugam zaharul treptat si batem pana se topeste. Adaugam nuca macinata, faina si praful de copt. Se da la cuptor 180 de grade pentru 20-25 de minute pana se rumeneste. Pt.glazura 1: topim ciocolata alba pe baine-marie si...

Afisate 61 - 75 din 75 retete    

Postari recente

publicat la 27.09.2013

Prajitura rasturnata cu pere

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Măcar azi ar fi bine să faci o pauză din consultarea asiduă a anunţurilor matrimoniale. Cel puţin încetează să le mai cauţi în revista “Zootehnia modernă”.

 
 
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]