publicat la 02.03.2014
publicat la 02.03.2014
publicat la 02.01.2014
Măcar azi ar fi bine să faci o pauză din consultarea asiduă a anunţurilor matrimoniale. Cel puţin încetează să le mai cauţi în revista “Zootehnia modernă”.
Bucataras.ro
[email protected]
Mancare de vinete
Se pune apa intr-o craticioara pe aragaz, apoi se taie coaja de la vanata in dungi si apoi pe jumatate, dupa care se vor taia jumatati de rondele. Se aseaza in tava aragazului ,se dau cu sare si ulei pe deasupra si se pun in cuptorul incins pana se rumenesc. Ceapa se curata se spala si se taie...
Mancare de fasole proaspata cu cartofi
Fasolea curatata la ambele capete se taie in doua si se spala bine cu apa rece. Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi, ceapa se curata si se toaca marunt. Intr-o cratita se pune uleiul la incins peste care se pune ceapa si cand ceapa este calita se adauga cartofii. Intre timp intr-un...
Ciuperci la cuptor
Ciupercile spalate se pun intr-o tava incapatoare, se sareaza si pipereaza, iar pe deasupra se pune uleiul si apa. Se da la cuptorul incins la 250 grad (rapid) si se lasa pana s-au copt bine nu mai mult de 25-30 minute. Inainte de a fi scoase din cuptor se piseaza usturoiul ca pentru mujdei si cu...
Legume gratinate in foietaj
Legumele curatate si taiate mai mare le-am pus in wok la calit la foc potrivit pentru a se patrunde putin. Cand s-au inmuiat un pic le-am pus sare, piper, patrunjelul tocat marunt, am pus si grisul amestecand bine cu legumele. Intr-o tava unsa cu ulei am pus foietajul in care am pus legumele...
Tocana cu masline si ciuperci
Toate legumele se curata si se spala dupa care se vor taia julienne, numai cartofii se vor taia cuburi. Intr-o cratita potrivita punem uleiul la incins si adaugam pe rand legumele la calit dupa cum urmeaza:ceapa,ardeiul,telina,ciupercile,cartofii maslinele si apoi se asezoneaza adaugandu-se si...