
publicat la 27.06.2025
publicat la 23.10.2024
publicat la 22.10.2024
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Pentru astazi am ales
Desert cozonac cu untura in aluat
Ca la orice aluat de cozonac, toate ingredientele trebuie ținute la temperatura camerei, cam cu 1-2 ore înainte de a le folosi. Făina se cerne de două ori pentru a o aera. La mijlocul...
Cozonac floare cu gem de mure
Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la cald. Cerni faina intr-un castron si adaugi 2 galbenusuri, untul...
Cozonac cu nuca
- Toate ingredientele au fost tinute la temperatura camerei dinainte iar locul in care am facut cozonacii a fost cald si ferit de curenti. (bucataria mea aproape ca devenise sauna:)) - Preparam...