Panacris

9

Bucataras
Suprem

Bucuresti

Bucataras din 08.02.2011

RETETE1580
PRIETENI391
Retete

Tochitura din carne de porc, pui si carnati, la slow cooker Crock-Pot

In Slow Cooker la 1 Iun 2016

Carnea de porc și cea de pui, se spală apoi se porționează. Recunosc, că m-a folosit tot de noul ajutor din familia Zmeilor, Crock-Pot-ul botezat Alin;), dar voi vă puteți folosi de cuptorul din dotare ;) Se curăță legumele, apoi se mărunțesc. Într-un vas termorezistent se...

Peltea din petale de trandafiri

In Dulceata / Gem la 1 Iun 2016

Petalele de trandafiri se spală sub jet rapid de apă rece, apoi se adaugă apa plată și zeama de la o lămâie. Se lasă la macerat de seară până dimineața. Se storc petalele de trandafiri, într-un vas cu fundul mai gros, apoi se strecoară și restul lichidului, se...

Dovlecei rotunzi umpluti cu cus-cus, legume si ciuperci

In Mancaruri de post la 6 Mai 2016

Dovleceii rotunzi se spală, se șterg de apă, apoi se taie un căpăcel și se scoate miezul cu ajutorul lingurei, astfel încăt să rămână un strat de cca. 2 cm. Apoi se pun la fiert în abur cu gura în jos cca. 15 minute, împreună cu capacele. Eu m-am folosit...

Tort cuib supriza pentru Iepuras

In Dulciuri la 26 Apr 2016

Albușurile separate de gălbenuș, se bat energic într-un vas înalt cu un praf de sare și oțetul până ce se obține o spumă fermă. Apoi se adaugă zahărul tos și cel vanilinat, amestecându-se până ce se obține o supă lucioasă omogenă. În spuma de...

Chec Surpriza

In Dulciuri la 26 Apr 2016

Albușurile separate de gălbenuș, se bat energic într-un vas înalt cu un praf de sare și oțetul până ce se obține o spumă fermă. Apoi se adaugă zahărul tos și cel vanilinat, amestecându-se până ce se obține o supă lucioasă omogenă. În spuma de...

File de crap cu limete si legume

In Crap / Caras la 18 Apr 2016

Zarzavaturile și legumele se curăță, se toacă mărunt, apoi se așează într-o tavă termorezistentă, apoi se așează artistic file-ul de pește peste ele, se asezonează de mirodenii, ulei de măsline, felii de limete,  se acoperă cu foaie de pergament, în primă fază,...

Ciocanele de pui aromatizate si coapte in punga

In Pui la 18 Apr 2016

Ciocănele se pun în punga pentru coacere, se adaugă toate mirodeniile, inclusiv uleiul de măsline,  apoi se masează ușor pe din afara pungii , că să se înglobeze toate ingredientele ;) apoi se sigilează punga, se înțeapă din loc, în loc, se dă la gătit...

Chec cu ciocolata

In Dulciuri la 18 Apr 2016

Ouăle se separă și se pun în două vase mai înalte. Albușurile se bat energic, cu un praf de sare și oțetul până ce se obține o spumă fermă, apoi se adaugă zahărul și se amestecă până ce se dizolvă, obținându-se o spumă fină și lucioasă....

Iepure cu vegetale si smantana

In Iepure la 4 Apr 2016

Iepurele se spală, apoi se porționează. Recunosc, că m-a folosit tot de noul ajutor din familia Zmeilor, Crock-Pot-ul botezat Alin;), Dar voi vă puteți folosi de cuptorul din dotare ;) Se curăță legumele, apoi se mărunțesc. Într-un vas termorezistent se pun bucățile de iepure,...

Ardei umpluti cu orez, ciuperci si nuca, la slow cooker Crock-Pot

In Slow Cooker la 4 Apr 2016

Ceapa, morcovii, ciupercile se curăță, apoi se mărunțesc și se pun la călit împreună cu orezul,  uleiul de măsline și puțină apă, cca. 10 minute la foc mic, la final se adaugă și miezul de nucă măcinat. După ce s-au călit legumele se asezonează de sare, piper și...

Guguluf cu fistic si portocale

In Dulciuri la 31 Mar 2016

Untul moale se amestecă energic cu zahărul și zahărul vanilinat, până se încorporează zahărul. Apoi se adaugă pe rând gălbenușurile, împreună cu zeama de portocală, lichiorul de cocos și coaja de portocală rasă, amestecându-se până ce se...

Budinca de tapioca cu lapte de cocos si fructe tropicale

In Dulciuri la 30 Mar 2016

Perlele de tapioca se pun într-un vas încăpător cu apa plată, ca să se hidrateze, cca. 15 minute. Într-un vas cu fundul dublu, sau în vasul special pentru fiert lapte, se pun perlele hidratate, se completează cu laptele de soia și cel de cocos, se asezonează de...

Trandafiri din foietaj cu bacon si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 30 Mar 2016

 Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat, apoi se întinde pe masa de lucru, se unge cu un strat subțire de muștar clasic, apoi se așează feliile de bacon, peste ele feliile de cașcaval, se taie aluatul în fâșii cât să cuprindă ingredientele, apoi se rulează...

Supa crema de linte picanta

In Mancaruri de post la 30 Mar 2016

 Verdețurile se spală, se curăță, apoi se toacă mărunt. Aparatul de gătit CrockPot se setează la funcția HIGH pentru 120 de minute. În vasul de ceramic se pun verdețurile, uleiul de măsline, lintea uscată ( nu-i nevoie să stea la hidratat!), se asezonează de sare, se...

Piept de rata cu fistic, citrice si rucola la slow cooker Crock-Pot

In Slow Cooker la 28 Mar 2016

Noul meu ajutor din bucatarie, Alin, adica slow cooker Crock-Pot se seteaza la funcția HIGH, pentru 60 de minute. Se așează artistic pulpele de rață, ce se stropesc cu uleiul aromatizat, se adaugă citricele, condimentele, frunzele de rucola, fisticul, nucile cca. 200 ml de apă. Pentru cei...

Desert pasca fara aluat

In Dulciuri la 28 Mar 2016

Ouăle se separă și într-un vas înalt se pun albușurile, iar în altul gălbenușurile. Gălbenușurile se amestecă cu zahărul, zahărul vanilinat, brânza de vaci, coaja de lămâie, portocale, până ce se omogenizează. Apoi se adaugă făina, amidonul,...

Cuburi aperitiv cu urzici, crema de branza si galbiori

In Aperitive / Garnituri la 24 Mar 2016

Pentru blat: Ouăle se separă în două boluri separate. Peste cele 6 gălbenușuri se adaugă, uleiul, piureul de urzici (urizicile curățate se fierb în apă cu sare, apoi se scurg și se toacă mărunt!)  și sarea iodată, până se omogenizează toate ingredientele....

Negresa cu kiwi si dulceata de agrise la slow cooker Crock-Pot

In Slow Cooker la 21 Mar 2016

Într-un vas încăpător se pun: zahărul, zahărul vaniliat, apa minerala, dulceața de agrișe, uleiul, praful de copt, făina și pudra de cacao, se amestecă ușor până se înglobează toate ingredientele. Între timp se pregătește aparatul minunat de gătit...

Ciorba de naut si radacinoase la slow cooker Crock-Pot

In Slow Cooker la 20 Mar 2016

Boabele de năut se pun de seară la hidratat, în apă rece, cât să le acopere. A doua zi, se scurg de apă și se pun la fiert în vasul ceramic al aparatului Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital , setat la HIGH pentru 3 ore. După ce s-au fiert boabele se strecoară, se pun...

Mancare de post cu naut, legume, prune si fidea la slow cooker Crock-Pot

In Slow Cooker la 20 Mar 2016

Boabele de năut se pun de seară la hidratat, în apă rece, cât să le acopere. A doua zi, se scurg de apă și se pun la fiert în vasul ceramic al aparatului Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital , setat la HIGH pentru 3 ore. După ce s-a scurs timpul de fierbere, se...

Placinta cu dovleac, mere, morcovi si migdale la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

In Slow Cooker la 17 Mar 2016

Dovleacul, morcovul și merele rase se pun într-un vas, cu fundul dublu, la călit împreună cu adaugă zahărul, zahărul vanilinat, scorțișoară, coaja de lămâie, lăsându-se la fiert cca. 15 minute la foc mic. Între timp  se ung câte trei foi de...

Orez cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

In Slow Cooker la 16 Mar 2016

Zarzavaturile și legumele se curăță, se toacă mărunt, apoi se pun în vasul ceramic al noului ajutor din CasaZmeilor, aparatul Crok-Pot , botezat Alin ;), împreună cu orezul, apă cca. 900 ml. Aparatul slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital (numele complet al lui Alin al...

Supa crema de ciuperci la slow cooker Crock-Pot

In Slow Cooker la 16 Mar 2016

Legumele și zarzavaturile se curăță se toacă grosier și se pun la gătit în recipientul aparatului de gatit Crock-Pot , se asezonează de sare, se adaugă 3 linguri de ulei extravirgin din măsline. Aparatul Crock-Pot slow cooker 4.7 L, Digital se setează la funcția HIGH ptr...

Penne rigate cu carne tocata si branza albastra

In Penne la 15 Mar 2016

Carnea tocată se călește cu ceapa, în puțin ulei de măsline cca. minute la foc iute, neacoperit. Într-o tigaie mai înaltă se pun pastele, amestecul de carne tocată, roșiile înjumătățite, ceapa verde tocată mărunt, se adaugă apă rece cât să acopere...

Fusilli cu caracatita, legume si kiwi

In Fusilli la 15 Mar 2016

Pastele se fierb conform indicațiilor de pe ambalaj în apă clocotită cu un praf de sare. Legumele cu unt, se pun se trag la tigaie, cca. 10 minute la foc mediu, cu un adaos, de cca. 200 ml apă. Într-un vas încăpător se pun pastele fierte al dente și strecurate,...

Pulpe de rata cu crusta de fistic, umplutura de fistic si branza brie, la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

In Slow Cooker la 12 Mar 2016

Pulpele de rață se curăță de eventualele pene sau fulgi și se asezonează de sare și piper, se ung cu ulei de măsline și sos de soia, apoi se lasă la rece cca. 30 de minute. Se formează un buzunar în jurul osului, ce se umple cu bucăți de brânză brie și fistic...

Spirale cu bacon si legume – one pot pasta

In Fusilli la 11 Mar 2016

Legumele se curăță, se toacă mărunt și se așează într-o tigaie mai înaltă, sau o semi-oală împreună cu pastele, se adaugă uleiul de măsline și apă cât să acopere pastele, apoi se lasă la fiert, cca. 15 minute, după ce au început să clocotească....

Tarta Godina

In Aperitive / Garnituri la 6 Mar 2016

Din ouă, făină și lapte se prepară un sos béchamel ce se asezonează de sare și piper. În acest sos se adaugă ceapa, usturoiul și ardeiul kapia curățate și tocate mărunt, apoi creierul de porc,carnea tocată, brânza de burduf mărunțită, amestecându-se...

Escalop de porc cu ciuperci de padure

In Porc la 27 Feb 2016

Feliile de carne se bat cu ciocanul pentru șnițele pe ambele părți și se trec prin făină pe fiecare parte. Usturoiul curățat, doar presat un pic, se rumenșete ușor într-o tigaie împreună cu uleiul de măsline cca. 3 minute, se scoate din tigaie și se adaugă bucățile de...

Prepelite cu ananas si ciuperci la slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital

In Slow Cooker la 27 Feb 2016

Ceapa verde și ardeiul kapia se curăță, se taie mărunt și se pun la în vasul de ceramic al noului meu ajutor în bucătărie slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital, peste ele se așează artistic prepelițele, se asezonează cu sare, piper, salvie, ulei de măsline și vin, apoi se...

Afisate 541 - 570 din 1580 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

O zi oarecare, liniştită şi fără evenimente speciale. Înveţi să acorzi mai multă atenţie semnelor pe care scrie “Atenţie, cad pietre!”

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]