rena

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 05.08.2013

RETETE79
PRIETENI103
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba de pipote

In Ciorbe la 16 Oct 2014

Curatam si spalam bine pipotele,le punem in apa cu putina sare la fiert. Intre timp tocam toate legumele cubulete mici. Aruncam apa din oala in care au fiert pipotele. Punem ulei in oala si calim legumele tocate marunt apoi punem si pipotele fierte,lasam sa se caleasca un pic apoi...

Ciorba de lobada

In Ciorbe la 9 Iun 2014

Curatam si spalam toate legumele. Tocam ceapa,morcovul il dam pe razatoare,ardei taiati cubulete mici,le punem intr-o oala si le calim un pic. Lobada taiata apoi o stoarcem de zeama si o calim si pe ea.Adaugam apa si lasam sa fiarba. Dupa 20 de min.adaugam delikatul,sarea dupa gust si...

Ciorba de legume

In Ciorbe la 22 Apr 2014

Curatam si spalam legumele. Taiem cubulete mici toate legumele si le punem in oala.Adaugam apa, sare,piper si ulei,lasam sa dea un clocot si punem bulionul si delikatul. Dupa ce s-au fiert legumele punem  fideaua si inacrim dupa gust. Simplu ,sanatos si gustos. Pofta buna!

Ciorba de pui cu smantana

In Supe/Ciorbe la 22 Mar 2014

Portionam puiul in bucati potrivite. Punem ulei si prajim usor bucatile de carne pe ambele parti. Tocam ceapa,morcovul si cartofi si le calim putin,dam sare si piper dupa gust,turnam cam 2 litri de apa si lasam sa fiarba. Dupa ce sa inmuiat pe jumatate carnea adaugam si telina si lasam...

Ciorba de porc

In Ciorbe la 18 Dec 2013

Spalam costita si o punem la fiert in apa rece cu sare. Spumam de cate ori este nevoie. Dupa 20 de min.adaugam si zarzavaturile tocate marunt. Lasam sa fiarba, apoi adaugam si fideau inacrim dupa gust si la sfarsit leusteanul tocat marunt. Pofta buna!

Supa de perisoare (giouvarlakia)

In Supe la 10 Dec 2013

Punem oala cu apa la fiert, adaugam telina , cartoful taiat cubulete mici, o mana de orez ,ulei si o lingura de delikat. Facem aluatul pentru perisoare,punem intr-un castron carnea tocata cu ceapa data pe razatoare si mararul tocat,orezul un ou, sare, piper si putin ulei, framantam bine...

Supa greceasca de peste (Psarosoupa)

In Supe la 15 Noi 2013

Curatam toate legumele si le taiem in bucati mai mari,le punem la fiert.Dupa ce s-au fiert le scoatem pe un platou.In zeama legumelor punem pestele sa fiarba ,dupa ce sa fiert facem la fel il scoatem pe un platou.Strecuram zeama sa nu aiba oase de la peste si o punem inapoi in oala,punem orezul,...

Fasole traditionala greceasca

In Supe la 7 Noi 2013

Punem fasolea la inmuiat de cu seara. A doua zi o punem in oala cu apa si o lasam sa dea un clocot. Schimbam apa, taiem ceapa marunt,morcovul in jumatate apoi rodele,telina mai mare,punem sarea, bulionul si uleiul. Lasam toate la fiert pina se ingroasa. Pofta mare!! 

Supa rosie de vitel

In Supe la 5 Noi 2013

Taiem carnea bucati micute si le punem in oala, asteptam sa fiarba pina la jumatate carnea apoi punem morcovul, telina, uleiul ,sarea, piperul si bulionul. Dupa ce s-au fiert toate punem si orezul sau paste micute la marime.

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 06.12.2014

Negresa de post glazurata

publicat la 16.11.2014

Prajitura Ravani

publicat la 16.11.2014

Salata sefului

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Măcar azi ar fi bine să faci o pauză din consultarea asiduă a anunţurilor matrimoniale. Cel puţin încetează să le mai cauţi în revista “Zootehnia modernă”.

 
 
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]