A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Pui cu susan la cuptor

Postat de: privatelaura in Pui

Spalam pieptul si il uscam cu un servet de hartie. Il taiem felii cam de doua degete grosime. Presaram un pic de sare peste ele. Separat, intr-un bol, spargem si batem doua oua. Presaram un pic de...Citeste continuarea

Pilaf cu piept de pui

Postat de: comanligia in Mancaruri cu carne

Se spala si se taie cubulete pieptul de pui care se caleste in ulei,dupa ce sa rumenit putin se adauga ceapa si morcovul taiate marunt,se adauga apa si se lasa sa fiarba putin apoi se adauga...Citeste continuarea

Pulpe superioare cu cartofi aurii

Postat de: susu in Pui

Pulpele se dezoseaza si se cresteaza putin, le asezam in tava punem cateva felii de usturoi in crestaturi si printre ele. Presaram condimente, sos de soia si ulei de masline, acoperim cu folie...Citeste continuarea

Piept de pui marinat

Postat de: susu in Pui

Crestam un piept de pui si-l punem intr-o punga impreuna cu sosul format din amestecul urmator: foaie de dafin, 1 lgt curry, cimbru, 1 pahar de vin alb sec, 1 lg sos de soia, 1 lg ulei masline,...Citeste continuarea

Papricas de porc cu galuste din faina

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Porc

Taiem carnea, cubulete. Tocam marunt ceapa si o calim in uleiul incins.  Adaugam carnea si lasam vasul acoperit aproximativ  10 minute sa fiarba in sucul propriu. Punem...Citeste continuarea

Prajitura Furnicuta

Postat de: delia64 in Prajituri

BLATUL Albusurile se bat spuma cu 150 grame zahar , nuca de cocos , macul ,faina si praful de copt. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt  si se pune compozitia in tava , se da la...Citeste continuarea

Pasta de ton

Postat de: delia64 in Ton

Se desface conserva de ton si se pune intr-un bol , se amesteca cu margarina cu ajutorul blenderului . Curatam ceapa, o taiem marunt si o adaugam in vasul cu pasta la fel si zeama de la lamaie....Citeste continuarea

Pancakes Marocane - Baghrir (reteta...

Postat de: bucatarie_marocana in Dulciuri

Puneti intr-un blender gris, faina, oua,bicarbonat de sodiu, sare, zahar si apa si amestecati cam 3 minute. Apoi adaugati drojdia si praful de copt si amestecati din nou. Textura de baghrir...Citeste continuarea

Papricas de pui cu galuste

Postat de: Elena_Daria in Pui

Papricas: Curatam ceapa si o punem la calit in 3 linguri de ulei. Am spalat ciocolanelele, le-am curatat, le-am condimetat cu putina sare si piper, le-am pus peste ceapa si am lasat...Citeste continuarea

Prajitura cu visine

Postat de: SimonaP in Prajituri

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si  apoi cu zaharul adaugat treptat. Adaugam pe rand  galbenusurile, esenta de bergamota continuand mixarea. La sfarsit adaugam faina...Citeste continuarea

Prajitura dietetica cu cirese

Postat de: rhapsody in Prajituri

1. Preincalzim cuptorul la 190°C. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Galbenusurile le batem  cu 20 g indulcitor pana isi maresc volumul si se deschid la culoare. 4....Citeste continuarea

Prajitura cu iaurt si caise

Postat de: RuxyRux in Prajituri

1. Ouale se amesteca impreuna cu zaharul si vanilia. 2. Se adauga iaurtul, apoi untul topit si uleiul. Amestecam bine. 3. Se pune faina impreuna cu praful de sare si praful de copt. 4. Se...Citeste continuarea

Prajitura cu branza dulce, visine...

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Mixam albusurile cu zaharul si vanilia, timp de doua trei minute, punem galbenusurile, mixam in continure, adaugam  pe rand uleiul, laptele, branza dulce, faina impreuna cu praful de copt si...Citeste continuarea

Perisoare de pui in sos de rosii cu...

Postat de: timea in Pui

Tocam carnea impreuna cu ceapa. Morcovul il dam pe razatoarea mica. Amestecam totul adaugand oul, orezul spalat bine, sarea si verdeturile. Eu amestec de obicei cu mana pentru ca se omogenizeaza...Citeste continuarea

Prajitura dietetica cu caise

Postat de: rhapsody in Prajituri

1. Preincalzim cuptorul la 190 °C. 2. Batem ouale spuma cu indulcitorul pana cand se deschid la culoare. 3. Punem laptele peste ouale batute si mixam bine. 4. Amestecam taratea de...Citeste continuarea

Prajitura cu visine altoite si...

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

  Margarina lasata sa se inmoaie la temperatura camerei se freaca cu zaharul pana devine o crema omogena.Se adauga galbenusurile,unul cate unul si se omogenizeaza,apoi faina amestecata cu...Citeste continuarea

Pancakes cu cirese

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Mixam spuma ouale impreuna cu zaharul, apoi si cu uleiul. Incoporam iaurtul si mixam la viteza mica sa nu ne stropim, branza facuta bucatele cu mana, esenta de rom. Adaugam zaharul cu pastai de...Citeste continuarea

Prajitura pufoasa cu cirese

Postat de: cristeena20 in Prajituri

- Spalam ciresele si le scoatem samburii , apoi le presaram cu zahar. - Batem ouale intregi cu zaharul, vanilia, coaja de lamaie si uleiul. Mixam cca 5 minute pana isi dubleaza volumul si...Citeste continuarea

Placinta cu spanac

Postat de: Marilena in Aperitive / Garnituri

Spanacul oparit se caleste impreuna cu ceapa,apoi cand acesta  este aproape rece se amesteca cu branza si ouale batute. Foaia : uleiul se amesteca cu laptele si cu zaharul,praful de copt...Citeste continuarea

Parfait cu banane si cacao

Postat de: papabundetot in Dulciuri

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare,intre timp zaharul si apa se pun pe foc si le lasam pana incepe sa fiarba siropul format si se topeste zaharul. Dupa ce zaharul s-a topit,pe o oala...Citeste continuarea

Pastrav rosu cu sos de lamaie si...

Postat de: Alina26 in Pastrav

Punem o oala pe foc cu apa si sare. Cand fierbe adaugam sparanghelul curatat si spalat. Lasam sa fiarba 5-6 minute. Ii scoatem cu o paleta si ii punem la scurs. Pastrati doua cesti de supa de...Citeste continuarea

Pufosenie cu visine

Postat de: Dya in Prajituri

Incepem prin a separa ouale. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, adaugand treptat zaharul. Cand acesta din urma s-a topit complet, incorporam esentele, sofranul si galbenusurile si...Citeste continuarea

Prajitura cu branza si fragute

Postat de: simona72 in Prajituri

Blat: ouale cu zaharul se mixeaza bine de tot pina-si dubleaza volumul si se deschid la culoare. Se adauga in fir subtire uleiul, apoi laptele si esenta de rom, in tot acest timp mixind in...Citeste continuarea

Prajitura cu ananas si nuca de cocos

Postat de: TAB1TA in Prajituri

Se pregateste mai intai tava pentru prajitura. Se tapeteaza cu hartie de copt (se unge cu putin unt pe ambele parti). Faina se amesteca cu amidon, sare si praful de copt. Intr-un bol mai...Citeste continuarea

Prajitura cu visine

Postat de: nadea68 in Prajituri

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un pic de sare. Galbenusurile se bat cu zaharul si se adauga la albusuri amestecand incet de jos in sus. Faina se amesteca cu praful...Citeste continuarea

Painici

Postat de: privatelaura in Piine

Daca folosim masina de paine, se pun ingredientele in ordinea urmatoare: lapte, ulei, sare, zahar, faina, drojdie. Se utilizeaza programul de framantare. Daca framantam manual, hidratam drojdia...Citeste continuarea

Prajitura Krantz

Postat de: Marilena in Prajituri

BLAT:  -albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul (ca pt bezea) -galbenusurile se freaca cu uleiul,apoi se adauga peste albusuri impreuna cu faina (cernuta) -pentru copt am...Citeste continuarea

Prajitura Alba ca Zapada (reteta...

Postat de: JamilaCuisine in Prajituri

Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Batem bine totul cu un tel incat sa topim zaharul. Adaugam sarea si amoniacul dizolvat in putina zeama de lamaie si apoi...Citeste continuarea

Prajitura cu visine din visinata

Postat de: Isabel in Prajituri

Blat: se separa galbenusul de albus si se bate albusul spuma tare, apoi se adauga zaharul, se bate in continuare bine, apoi adaugam galbenusurile, esenta, coaja rasa de lamaie si cateva picaturi...Citeste continuarea

Prajitura cu ciocolata si visine

Postat de: merisor67 in Prajituri

Am incalzit dulceata de visine intr-un vas cu apa la foc mic, apoi am strecurat siropul. Siropul l-am pastrat pentru o reteta de tarta. Intr-un vas, am pus la topit untul cu 1 lingurita...Citeste continuarea

Placinta cu mere

Postat de: papabundetot in Prajituri

Intr-o cratita mai mare (care sa cuprinda toate merele rase) se pune untul si uleiul de cocos la incalzit,apoi adaugam zaharul tos si cel vanilat si il lasam un pic sa se caramelizeze Merele se...Citeste continuarea

Placinta cu branza dulce si stafide

Postat de: papabundetot in Prajituri

Se amesteca intr-un vas branza de vaci cu ouale ,zaharul tos si cel vanilat, nucsoara si coaja de lamaie,se amesteca bine pana cand se topeste zaharul,apoi la sfarsit se adauga stafidele scurse de...Citeste continuarea

Piept de rata caramelizat la cuptor

Postat de: papabundetot in Rata

Dupa asta am luat o tigaie pe care am incins-o pe foc (fara ulei sau altceva,doar tigaia,rata va lasa destula grasime),am asezat rata cu pielea in jos si am lasat-o la rumenit cam 3 minute pe...Citeste continuarea

Paine cu rosii uscate si masline

Postat de: papabundetot in Piine

In 100 ml lapte caldut se dizolva pliculetul de drojdie,1 lingura de zahar si faina pana cand compozitia capata o consistenta similara cu a smantanii.se lasa sa creasca undeva la caldura pentru 20...Citeste continuarea

Pulpe la cuptor cu cartofi

Postat de: papabundetot in Pui

Pentru cartofi am facut intr-un castronel un amestec de boia de ardei dulce,curry,rozmarin uscat,sare si am adaugat aceste condimente peste cartofii din punga,am turnat si o lingura de ulei,si am...Citeste continuarea

Pui thailandez cu legume la cuptor

Postat de: papabundetot in Pui

Pentru pui am facut o marinata din sos de soia,curry si chilly,in care s-au si scaldat vreo 1-2 ore. Legumele (dovlecei,vanata,morcovi,ciuperci) le-am taiat bucati mai mici ,cubulete si...Citeste continuarea

Prajitura combinata :)

Postat de: papabundetot in Prajituri

Blat: Albusurile le-am batut spuma tare,apoi am adaugat galbenusurile,laptele,uleiul,zaharul,zaharul vanilat,putina esenta de visine,faina impreuna cu praful de copt,sarea si am mixat bine,la...Citeste continuarea

Pui cu chutney de smochine si ulei...

Postat de: papabundetot in Pui

Am facut o marinata pentru pui din sos soia,curry si chilly in care am lasat cam o ora pulpele sa stea.Apoi am pus putin ulei cu trufe intr-o tigaie 2 catei de usturoi si am lasat putin pe foc ca...Citeste continuarea

Piure de broccoli cu avocado si...

Postat de: papabundetot in Porc

Am fiert foarte bine broccoli in apa cu putina sare,cand e gata il bagam la blender impreuna cu celelalte ingrediente descrise mai sus. Este foarte simplu acest piure si aduce si o culoare...Citeste continuarea

Platou aperitiv cu miez de lapte,...

Postat de: marianascarlat in Aperitive / Garnituri

Am fiert ouale de prepelita. Am facut din felii subtiri de miez de lapte, felii de  rosii, busuioc proaspat si uscat si cateva picaturi de ulei de masline, o salata Caprese. Ouale de...Citeste continuarea

Pulpe de pui si cartofi noi la cuptor

Postat de: Elena_Daria in Pui

Incepem cu pulpele. Le spalam si le curatam. Daca sunt umede le tamponam cu un servetel, apoi le stropim cu ulei de masline, le condimentam cu sare, piper, boia dulce, oregano si le lasam la...Citeste continuarea

Prajitura cu visine

Postat de: Valclaudia in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri, cantitatea de zahar o impartim in doua. Batem spuma albusurile cu 150 gr zahar. Galbenusurile le mixam cu restul de zahar pana isi dubleaza volumul. Adaugam...Citeste continuarea

Prajitura cu cirese

Postat de: aliliana in Prajituri

Blatul: albusurile  se separa de galbenusuri. Albusurile se bat cu zaharul pana se face o bezea frumoasa ( zaharul punandu-se lingura cu lingura).  Galbenusurile se amesteca cu...Citeste continuarea

Peltea de soc cu portocale

Postat de: adnia in Dulceata / Gem

Am preparat un sirop gros de tot din apa, zahar si zeama de la 1 portocala. Dupa ce acesta a fost gata, am oprit focul si am adaugat tot restul de portocale taiete felii si stoarse putin (in...Citeste continuarea

Pastrav la cuptor cu ghimbir,...

Postat de: adnia in Pastrav

Pestele se spala, de usuca cu prospul de hartie, se sareaza si se pipereaza. Se umple burta pastravului cu patrunjel proaspat si se aseaza intr-o tava de jena cu putina apa. Se da la cuptor la foc...Citeste continuarea

Pandispan cu visine

Postat de: Goos in Prajituri

Se bat albusurile cu zaharul cu mixerul pana la consistenta mai tare, se adauga galbenusurile unul cate unul, se adauga incet uleiul si apa, pe rand. Se baga coaja rasa de la portocala sau lamaie....Citeste continuarea

Placinte Marocane umplute cu pui...

Postat de: bucatarie_marocana in Aperitive / Garnituri

Acum vom face umplutura: Puneti carnea intr-un bol, adaugati ceapa ,boia de ardei, zaharul, piperul, sarea si uleiul de masline ,apoi amestecati toate aceste ingrediente. Mai adaugati...Citeste continuarea

Prajitura marmorata cu cirese

Postat de: gurita_ta2005 in Prajituri

Ciresele se spala bine si se scot samburii. Intr-un bol inalt amestecam ouale cu zaharul tos si zaharul vanilat, pana se face o pasta mai groasa (4-5 minute). Se adauga uleiul, se amesteca...Citeste continuarea

Pizza cu de toate

Postat de: Isabel in Pizza

Blatul (coca): se face maiaua intr-un bol, se amesteca drojdia faramitata, sarea, jumatate de apa si 3 lg faina si se lasa pana isi dubleaza volumul. Apoi se adauga restul de apa, 3 lg ulei si...Citeste continuarea

Pandispan cu cirese

Postat de: timea in Prajituri

Mai intain pregatim ciresele, adica le spalam si le scoatem samburii. Mixam ouale intregi cu un praf de sare pana se deschid la culoare. Adaugam zaharul si mixam in continuare pana pana ouale...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]