A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Prajitura cu branza alb/negru

Postat de: antici_gabytza in Prajituri

Blat alb -Mixam albusurile spuma cu un praf sare.Adaugam galbenusurile amestecate cu zaharul si uleiul.Dupa adaugam faina amestecata cu praful de copt si plicurile de zahar.Mixam bine toata...Citeste continuarea

Prajitura in trei culori cu nuca de...

Postat de: nadea68 in Prajituri

Intr-un castron am amestecat ouale,zaharul,faina ,praf de copt si cacaoa.Le-am pus intr-o tava mai mica decat cea de aragaz,si am lasat la cuptor in jur de 30 min...se controleaza...proba...Citeste continuarea

Pasca cu aluat de cozonac

Postat de: rhapsody in Dulciuri

1. Pentru pregatirea maielei si a aluatului procedam ca la cozonacul pufos cu rahat .  2. Preincalzim cuptorul la 190 °C.   3. Pentru umplutura pune stafidele la inmuiat 30...Citeste continuarea

Placinta cu mere

Postat de: camelia75 in Dulciuri

Mod de preparare umplutura Merele le curatam de coaja si le taiem cubulete.Le punem la calit cu zaharul,zaharul vanilat la foc mic,pana se inmoaie si se evapora lichidul.Dupa ce tragem dupa...Citeste continuarea

Prajitura coca-cola

Postat de: aalliinnaa07 in Prajituri

Blatul: Albusurile si galbenusurile se separa, iar albusurile se bat spuma. Se adauga pe rand zaharul, apoi galbenusurile, sucul coca-cola, cacaoa, faina si praful de copt mestecand cu o...Citeste continuarea

Paste cu varza calita si kaiser

Postat de: adasev12 in Penne

Mai intai calim varza: o taiem fideluta, o frecam cu sare si piper bine, incingem untura si calim putin ceapa taiata marunt. Adaugam varza si foile de dafin si calim varza sub capac, adaugand...Citeste continuarea

Pogacele Dukan cu goji

Postat de: LadyCrs in Dulciuri

Am amestecat toate ingredientele. Le lasam la frigider 30 de minute. ( in mod normal trebuia sa iasa un aluat care mergea framantat...insa din cauza calitatii glutenului nu s-a intamplat...Citeste continuarea

Prajiturele cu frisca si mascarpone

Postat de: Elena_Daria in Prajituri

Blat : separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile spuma cu un praf de sare. Dupa ce s-au intarit, adaugam cate o lingura de zahar si continuam sa mixam pana obtinem o spuma lucioasa....Citeste continuarea

Prajitura berlineza

Postat de: Sidy in Prajituri

Taiem untul bucatele si il frecam cu faina, adaugam celelalte ingrediente din blat , zaharul pudra, galbenusurile, sarea si coaja de lamaie.Framantam sa se omogenizeze toate ingredientele....Citeste continuarea

Pizza de casa

Postat de: aalliinnaa07 in Pizza

Intr-un castron punem toate ingredientele pentru blat si le amestecam pana cand coca nu se mai lipeste de maini. Coca se lasa la dospit pana cand isi mareste volumul, apoi se intinde o foaie de...Citeste continuarea

Prajitura Snickers a la Gabriela

Postat de: aliliana in Prajituri

Blat: albusurile se bat spuma cu un praf de sare, adaugand rand pe rand lingura cu lingura zaharul Va rezulta o bezea frumoasa.  Se adauga cele trei linguri de faina si praful se copt,...Citeste continuarea

Prajitura cu nuca in tava

Postat de: aalliinnaa07 in Prajituri

Ungem o tava cu margarina, apoi am pus nuca pe care am zdrobito cu sucitorul! Blatul: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare, apoi se dauga 3 linguri de apa si pe...Citeste continuarea

Prajitura cu iaurt de piersici si...

Postat de: ralu_ca in Prajituri

Eu am folosit doua forme de chec, acestea le-am tapetat cu folie alimentara. Piscoturile le-am inmuiat putin in sucul din compot si am imbracat formele. ( vezi figura atasata ), am taiat putin din...Citeste continuarea

PIZZA MARGHERITA

Postat de: adinabalerina79 in Pizza

Dizolvam drojdia,in cana cu lapte la temperatura camerei,adaugam 1 praf sare si lasam la dospit,intre timp pregatim faina,punem ouale si uleiul de masline,1 lingurita sare si apoi drojdia...Citeste continuarea

Placinte cu branza

Postat de: Dea_Dea in Dulciuri

ALUATUL Ouale cu zaharul si esenta de vanilie se amesteca cu telul , se adauga smantana , se omogenizeaza. Apoi se adauga uleiul , se omogenizeaza, se adauga praful de copt , se amesteca...Citeste continuarea

Pachetele de primavara

Postat de: Oana in Aperitive / Garnituri

Se curata morcovul de coaja, se spala impreuna cu dovlecel si varza. Se taie apoi julien foarte fin. Se incinge uleiul in wok si se trag legumele la tigaie pana devin al dente. Se adauga sosul de...Citeste continuarea

Prajitura cu branza

Postat de: getix in Dulciuri

Se separa albusurile de galbenus.  Untul se topeste. Se mixeaza branza cu zaharul, un praf de sare, zaharul vanilat , untul topit , smantana si galbenusurile . Se incorporeaza faina cernuta...Citeste continuarea

Paste cu soia

Postat de: CookieMonster in Farfalle

1. Granule de soia se pun la fiert timp de 30 de minute cu putina sare si se lasa bine la scurs. 2. Intr-o oala se pune 1 l de apa cu sare, cand incepe sa fiarba se aduaga pastele si se lasa pe...Citeste continuarea

Placinta cu branza si stafide

Postat de: elenita in Dulciuri

Pentru inceput vom lasa foile de placinta se se decongeleze la temperatura camerei,stafidele se vor pune la inmuiat in apa calda cu esenta de rom. Branzica de vaci o vom amesteca zaharul,adaugam...Citeste continuarea

Placinte cu branza si marar

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Aluatul l-am pus la framintat la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in urmatoarea ordine:lapte, sare, zahar, ulei, faina, deasupra drojdia rupta bucatele. Cind a fost gata de...Citeste continuarea

Prajitura Mozaic

Postat de: Bianca_Sacuiu in Prajituri

Se freaca zaharul cu margarina, apoi treptat, se adauga galbenusurile, coaja de lamaie/portocala, laptele si faina in care a fost pus in prealabil praful de copt si cele 2 linguri de cacao....Citeste continuarea

Paine de secara

Postat de: simona72 in Piine

Am framintat aluatul la masina de paine, ingredientele le-am pus in urmatoarea ordine:apa, kefir, sare, miere, ulei, faina, deasupra drojdia rupta bucatele. Dupa ce masina a framintat aluatul,...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de lamaie

Postat de: Elena_Daria in Prajituri

Blat: separam albusurile de galbenusuri. Mixam spuma albusurile impreuna cu sarea, apoi adaugam treptat zaharul mixand pana se incorporeaza complet si obtinem o spuma lucioasa. Amestecam...Citeste continuarea

Piept de pui umplut în stil italian

Postat de: Satisfyyourcravings in Pui

Fiecare jumătate de pui se taie incomplet longitudinal pe latura lungă. Se presară sare, piper și ierburile uscate. Se așează apoi câte 2 felii de mozzarella, 3 frunze de  busuioc...Citeste continuarea

Pui manastiresc a la Gaby

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Bucatiile de pui se spala bine si se condimenteaza cu sare, piper, boia dulce si curcuma. Intr-un ceaun punem untul la topit, adaugand si bucatile de pui pentru a se rumeni. Se pune 1 cana...Citeste continuarea

Prajitura Ora 12

Postat de: alldaycooking in Prajituri

Pentru blat am pus la topit ciocolata impreuna cu uleiul de cocos. Galbenusele le-am mixat cu fructoza. Peste crema de oua am adaugat ciocolata topita si racita putin, apoi faina, migdalele si...Citeste continuarea

Paste cu varza si carne

Postat de: TAB1TA in Porc

Se pun la fiert pastele in apa clocotita cu sare si se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Carnea se condimenteaza cu sare, piper, ierburi de provence si se pune in uleiul incins sa se...Citeste continuarea

Placinta cu branza

Postat de: camelia75 in Dulciuri

Umplutura Amestecam branza sarata, pe care o faramitam cu ajutorul furculitei, cu branza de vaci.(In reteta originala in umplutura era adaugat si marar) Foi Dizolvati drojdia in...Citeste continuarea

Pasca cu aluat fraged si umplutura...

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Aluatul: Intr-un bol amestecam untul, smantana, zaharul si galbenusul. Adaugam praful de copt, zaharul cu pastai de vanilie, apoi faina treptat pana obtinem un aluat omogen si nelipicios....Citeste continuarea

Placinta cu pere – Sfogliata con...

Postat de: camelia75 in Prajituri

Intr-o tava pe care o tapetam cu hartie de copt presaram zahar, asezam cateva cubulete de unt, apoi felii de para asezate in cerc. Dam la cuptorul preincalzit la 200 grade pana cand perele se...Citeste continuarea

Prajitura Snickers

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Blat Mixeaza albusurile spuma impreuna cu praful de sare. Adauga treptat zaharul si mixeaza pana la diluare. Trebuie sa obtii o compozitie ferma, lucioasa. Adauga faina cernuta impreuna...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu pesmet si susan, la...

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Pui

Pregatim pulpele: le spalam si le taiem pe jumatate. Pisam usturoiul, adaugam peste el sare, piper, cimbru si aproximativ 700 ml bere. Amestecam cu o lingura si in acest amestec, punem pulpele....Citeste continuarea

Prajitura cu crema de lamaie

Postat de: Marilena in Prajituri

ALUAT -separam albusurile de galbenusuri -mixam albusurile cu sarea si zaharul (ca pentru bezele) -galbenusurile se amesteca cu uleiul (maioneza) apoi adaugam treptat apa...Citeste continuarea

Pasca fara aluat

Postat de: babi5 in Prajituri

Intr-un castron   mai mare  am spart ouale  ,am adaugat zaharul vaniliat si  zaharul  si  am mixat bine  pina  a  devenit  compozitia ...Citeste continuarea

Prajitura cu branza dulce si stafide

Postat de: Retetegg in Prajituri

Intr-un bol am pus margarina si am amestecat-o bine cu 200 g zahar pudra. Am adaugat apoi ouale, esenta de lamaie, praful de copt si cel de sare, apoi faina treptat pana am obtinut un aluat omogen...Citeste continuarea

Prajitura Tiramisu, reţeta...

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Cum se prepara Prajitura Tiramisu, reţeta delicioasa a celebrului desert italian Prepara o cafea tare si buna – poti prepara mai multa ca oricum o bei ) Las-o sa se raceasca....Citeste continuarea

Prajitura Punch

Postat de: Sidy in Prajituri

Din compozitia de blaturi, facem 3 blaturi de pandispan( 3 oua,3 linguri zahar,3 linguri faina amestecata cu 1/3 praf de copt si 1 lingura apa). Galbenusuri frecate bine cu apa si cu...Citeste continuarea

Pandispan cu branza

Postat de: eduard_09 in Dulciuri

Se mixeaza ouale intregi cu zaharul pana isi dubleaza volumul,adaugam treptat uleiul,laptele,coaja de lamaie,zeama,faina amestecata cu praful de copt si omogenizam. Intr-un bol amestecam branza...Citeste continuarea

Pandispan cu visine

Postat de: eduard_09 in Prajituri

Se separa albusurile de galbenus si se mixeaza albusurile cu un praf de sare pana devine spuma,adaugam zaharul si mixam pana se topeste zaharul, Separat in alt bol mixam galbenusurile cu uleiul...Citeste continuarea

Placinta cu spanac

Postat de: miha in Aperitive / Garnituri

Aluat: Drojdia se amesteca cu zaharul si se dizolva cu putin lapte caldut. Lasam cateva minute la dospit. Punem faina intr-un castron, facem o gaura in mijloc si adaugam sarea, uleiul,...Citeste continuarea

Prajitura Dobra

Postat de: amayrya in Prajituri

Coca cu cacao se imparte in doua adica se fac doua foi si se coc pe dosul unei tavi Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul se amesteca din nou pana se topeste acesta apoi se adauga si...Citeste continuarea

Paste cu pui

Postat de: ella87 in Fusilli

Se pun pastele la fiert cu sare si un strop de ulei de masline. Dupa ce au fiert se scurg si se trec printr-un jet de apa. Pieptul de pui se taie cubulete se pune intr-o tigaie cu un strop de...Citeste continuarea

Placinta cu cartofi

Postat de: babi5 in Aperitive / Garnituri

Se curata cartofii si se pun la fiert cu sare. Intre timp punem intr-un castron faina si drojdia cu putina sare si un picut de zahar. Facem o maia si lasam cca 5 minute, apoi  framintam cu...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu rosii pe "pat" de...

Postat de: getix in Pui

Am spalat pulpele de pui apoi le-am taiat fasii. Am tocat usturoiul marunt. Am amestecat toate condimentele de mai sus cu uleiul apoi am imbracat puiul cu acest amestec. Punem puiul intr-o...Citeste continuarea

Pulpe cu leurda si bacon

Postat de: ianculubita in Pui

Pulpele curatate, spalate, le dam intr-un clocot in apa cu sare (5 minute), le scoatem, le lasam sa se scurga, scoatem pielea de pe fiecare, condimentam din belsug, apoi imbracam pulpa in frunze...Citeste continuarea

Pastrav la tigaie

Postat de: Dya in Pastrav

Pestele taiat in bucati potrivite, il condimentam dupa gust, il trecem prin faina si il punem la fript, impreuna cu usturoiul feliat, in tigaia incinsa. Nu este nevoie sa mai adaugati ulei pentru...Citeste continuarea

Pulpa de miel marinata

Postat de: nilgun in Oaie

Am luat pulpita de miel, am luat mare parte din grasimea de pe ea, apoi am impanat-o cu usturoi. Am frecat-o pe ambele parti cu sare, piper, rozmarin, cimbru. Am pus menta uscata. Am turnat un pic...Citeste continuarea

Pasca turnată cu merișoare

Postat de: panacris in Dulciuri

Se amestecă brânza de vaci, cu iartul , zahărul, ouăle, zahrul vanilinat și coaja de lămîie, energic cu mixerul din dotare. Se adaugă făina cernută cu praful de copt și...Citeste continuarea

Pulpe de miel aromate

Postat de: panacris in Oaie

Carnea de miel se spală, se înțeapă din loc în loc, iar în înțepătură se pune câte o bucățică de slănină sau usturoi. Se freacă cu puțină sare, piper,...Citeste continuarea

Pilaf cu leurda

Postat de: MotanLaOale in Mancaruri de post

Ceapa se curata, se spala si se taie rondele cu partea verde cu tot. Ardeii se curata si se toaca marunt. Leurda se spala si se toaca marunt. Intr-o cratita se caleste ceapa in ulei 2-3...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]