A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Pulpe de pui cu ciuperci in sos...

Postat de: rocsi_1612 in Pui

Pulpele de pui le spalam bine si le curatam de tot puful. Ciupercile le scurgem de zeama si le spalam sub jetul de apa. Ungem un vas de ceramica cu ulei. Asezam pulpitele si ciupercile. Rosiile...Citeste continuarea

Prajitura cu pere si gutui

Postat de: timea in Prajituri

Mixam ouale intregi cu un varf de sare pana se deschid la culoare. Adaugam zaharul si mixam aprox 4-5 minute. Urmeaza uleiul, sucul de portocala cu pulpa si laptele si mixam dupa fiecare....Citeste continuarea

Piureu de cartofi by Cristi Roman...

Postat de: Sim0naWorld in Porc

Carnea am condimentat-o cu cimbru, boia, sare si ardei iute pisat.  Am uns-o cu putin ulei de masline, si am pus-o intr-o tava. Deasupra am turnat putina apa si am dat tava la cuptor pentru...Citeste continuarea

Prajitura zserbo (sau Greta Garbo)

Postat de: Criss in Prajituri

Drojdia se pune in laptele cald amestecat cu o lingura de zahar si se lasa sa dospeasca. Intr-un bol se amesteca faina cu untul moale, se adauga smantana, oul + galbenusul, coaja de lamaie si se...Citeste continuarea

Pate alcoolizat

Postat de: Toamna07 in Ficat

Spala ficateii,curata-i si pune-i la fiert in apa cu un praf de sare.Separat,taie ceapa si caleste-o usor cu usturoiul.Adauga ficateii scursi. Toarna vinul,presara un praf de piper si nucsoara...Citeste continuarea

Placinta cu mere (2)

Postat de: miremirc in Prajituri

Aluat : intr-un bol amestecam faina cu drojdia uscata, adaugam zaharul, sarea, untura, cele 3 galbenusuri, laptele si coaja rasa de la 1 lamaie. Framantam un aluat pe care il lasam la dospit 1...Citeste continuarea

Penne alla carbonara

Postat de: alba_zori in Penne

1.Rozolim intr-o tigaie cubuletele de pancetta si stingem focul. 2.Fierbem pastele in apa si sare cam 10,11 minute. 3.Spargem ouale intr-o farfurie,le batem cu o furculita si adaugam...Citeste continuarea

Paine cu tarate si salvie

Postat de: mimmi in Piine

Cernem faina intr-un bol si o amestecam cu taratele de grau.,iar in mijloc formam o "gropita". Intr-un pahar amestecam drojdia cu mierea si apa si o turnam in faina. Adaugam pe...Citeste continuarea

Penne cu legume si sunculita...

Postat de: Elena_Daria in Penne

Ceapa o tocam marunt, si o punem la calit in uleiul incins. Ardeiul spalat se taie fasii impreuna cu sunculita. Usturoiul ii curatam si il tocam marunt. Dupa ce s-a calit ceapa, adaugam...Citeste continuarea

Prajitura Boema

Postat de: gaby_d in Prajituri

Blat Separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile freaca-le cu uleiul si apa , iar albusurile mixeaza-le spuma cu praful de sare. Adauga zaharul si mixeaza pana obtii o compozitie...Citeste continuarea

Panini cu ciocolata si banane

Postat de: Satisfyyourcravings in Dulciuri

Se ung doua dintre feliile de paine cu miere, se aseaza ciocolata taiata bucati mai mari si felii de banana. Se construiesc panini, asezand feliile ramase peste. Se introduc la sandwich-maker...Citeste continuarea

Paste colorate cu sunca

Postat de: aalliinnaa07 in Paste

Fierbi pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, le clatesti in apa rece, le pui la scurs, dupa care le asezi intr-un castron.Fierbem ouale sa fie tari apoi le punem in apa rece. Taiem bucati...Citeste continuarea

Prajitura ''Piknik"

Postat de: Monica1997 in Prajituri

Se separa ouale,se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile,coaja si zeama de la lamaie,apoi se pune la cuptor pentru 30 minute. Intre timp se face crema,se pune laptele la fiert cu...Citeste continuarea

Prajitura cu iaurt si nuca

Postat de: Bunica in Prajituri

Toate ingredientele se pun intr-un vas cu peretii inalti si se mixeaza pana se omogenizeaza. O tava de dimensini30/40cm.se tapeteaza cu hartie de copt. Toata compozitia se toarna in tava si se...Citeste continuarea

Placinta cu dovleac: Reteta simpla...

Postat de: dakris in Dulciuri

Iata cum se prepara Placinta cu dovleac: Reteta simpla si delicioasa pentru un desert de toamna Din ingredientele enumerate se framanta un aluat pana nu se mai lipeste de maini, apoi se lasa la...Citeste continuarea

Pastrav somonat pe pat de praz si...

Postat de: panacris in Pastrav

Prazul si ardeii se curata, se spala si se taie rondele. Intr- tava termorezistenta se aseaza patul de praz si ardei. Pestele se curata, se asezoneaza cu mirodenii, se lasa la rece cca. 10 minute,...Citeste continuarea

Pui Shanghai preparat in vas Zepter

Postat de: Bucataras in Pui

Pieptul de pui se taie fasii. Se prepara un amestec din oua, faina, susan, sare, boia. Amestecul se dezleaga cu apa sau lapte pana capata consistenta unei smantani groase. Fasiile...Citeste continuarea

Prajitura roz

Postat de: dalina2007 in Prajituri

Mod de preparare: Intr-un bol se amesteca faina, praful de copt, zaharul si cacaoa. Peste ingredientele solide se toarna in fir subtire laptele si uleiul si se mixeaza bine.   Se...Citeste continuarea

Panna Cotta Caramel

Postat de: Elena_Daria in Dulciuri

Panna Cotta: Amestecam laptele cu zaharul si punem apoi vasul pe foc, si lasam sa fierba pana cand se topeste zaharul. Luam vasul de pe foc, punem frisca amestecam, punem vasul din...Citeste continuarea

Prajitura cu nuca, caramel si...

Postat de: timea in Prajituri

Blatul si crema de ciocolata le putem pregatim cu o zi inainte de asamblare. Pentru   blat:  mixam albusurile cu un varf de sare pana devin spuma. Adaugam zaharul si mai mixam pana...Citeste continuarea

Piept de pui cu sos de smantana si...

Postat de: mon in Pui

Pieptul de pui se spala bine se taie in bucati potrivit de groase, se pun intr-o tava putin adanca. Smantana se amesteca cu usturoiul pisat, sare, piper negru macinat. Ungem bine bucatile de pui...Citeste continuarea

Paine de casa - rapida

Postat de: Zamfira in Piine

Amestecam si cernem faina impreuna cu praful de copt, adaugam celelalte ingrediente. Puteti amesteca totul in robotul de bucatarie, dar tot atat de bine putem amesteca ingredientele cu o lingura...Citeste continuarea

Prajitura turnata cu mere

Postat de: lili in Prajituri

Din ingredientele date ( oua, zahar, ulei, lapte, vanilie si faina) se face un aluat care curge ( un pic mai gros decat cel de clatite). Se pune aluatul in tava si peste el se pun merele...Citeste continuarea

Pumpkin Pie - Placinta cu dovleac

Postat de: Corina33 in Prajituri

Ptr aluat, se amesteca intr-un bol faina cu sarea, zaharul si coaja de lamaie. Se adauga oul si untul taiat cubulete si se framanta putin, doar cat sa se amestece toate ingredientele. Se infasoara...Citeste continuarea

Pufosenie cu visine

Postat de: rhapsody in Prajituri

 1. Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu 1 cana de zahar pana cand formeaza peak-uri. Galbenusurile le batem cu 1/2 cana zahar pana cand capata o culoare deschisa si...Citeste continuarea

Prajitura cu iaurt insiropata

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Se amesteca cu un tel iaurtul si zaharul bine, se adauga pe rand uleiul iar apoi ouale si coaja de portocala.  Se adauga faina si se amesteca pana...Citeste continuarea

Placintele cu branza si verdeata

Postat de: Elena_Daria in Aperitive / Garnituri

Aluat: Din ou, smantana, apa, sare si faina se framanta un aluat omogen, putin lipicios. Se lasa putin pe masa sa se odihneasca. Se imparte apoi in 3 parti, apoi tot presarand...Citeste continuarea

Pepenași murați

Postat de: elucubratiiculinare in Muraturi

Pepenașii, morcovii, gogonelele se spală bine. Se aranjează într-un butoi, se pun deasupra crenguțe de vișin și de mărar. Hreanul se curăță de coajă, se taie pe jumătate și se...Citeste continuarea

Placinta de dovleac

Postat de: Mirela_Tilvescu in Prajituri

Pt. umplutura am ras dovleacul pe care l-am calit in putin ulei( dupa ochi).Se lasa pana scade putin  si la sfarsit am adaugat zaharul, scortisoara si cand se mai raceste zaharul vanilinat....Citeste continuarea

Pere imbatate

Postat de: cristeena20 in Dulciuri

-perele se curata de coaja ,dar se lasa intregi (si pentru aspect lasati codita). - Intr-o oala se pune vinul cu zaharul si perele frumos aranjate in picioare si se dau la fiert la foc mic. Se...Citeste continuarea

Paste cu creveti si sos picant

Postat de: Sylvia in Fructe de mare

Daca auziti de paste cu creveti va ganditi cel mai adesea la clasicul sos cu ulei de masline, busuioc si usturoi, sau pesto…..dar combinatiile sunt nenumarate. Puteti sa testati paste cu...Citeste continuarea

Punch de ceai negru

Postat de: Satisfyyourcravings in Bauturi

Ceaiul se infuzeaza 6 minute in 500 de ml de apa fierbinte (nu clocotita) in care am dizolvat zaharul. Temperatura pentru infuzarea ceaiului negru, in general, este de 90 de grade Celsius....Citeste continuarea

Placinta cu dovleac

Postat de: gatiticuspor in Dulciuri

Curatati dovleacul de seminte si coaja si dati-l prin razuitoarea mare. Puneti untul intr-o cratita incapatoare peste care puneti la calit dovleacul cu zaharul si lasati la foc mic pentru 10-15...Citeste continuarea

Paste de orez cu legume chinezesti

Postat de: ralu_river in Mancaruri de legume

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Ceapa si usturoiul se taie feliute, morcovul se curata si se taie bastonase, dovlecelul se curata de coaja si se taie cubulete, varza se taie...Citeste continuarea

Placinta frageda cu pere si mere

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Preparam aluatul fraged, amestecand untul moale cu faina, ouale, zaharul pudra( cele 150 gr), vanilia, coaja rasa de portocala. Framantam pana obtinem aluatul. Il invelim in folie de...Citeste continuarea

Prajitura cu mere si crema de vanilie

Postat de: adriana65 in Prajituri

Am preparat din ingredientele date două foi de pandişpan: albuşurile le-am bătut cu un praf de sare; gălbenuşurile le-am frecat spumă cu zahărul. Am incorporat uşor, cu o spatulă,...Citeste continuarea

Placinta cu afine

Postat de: ralu_river in Prajituri

Se amesteca oul batut cu zahar si mascarpone. Se aseaza folie alimentara pe masa de lucru, peste care se aseaza o foaie de placinta care se unge cu ulei, cu o pensula. Se aseaza deasupra o alta...Citeste continuarea

Placinta cu branza sarata

Postat de: ralu_river in Aperitive / Garnituri

Branza se rade si se amesteca cu 200 gr smantana si 4 oua batute. Se pregateste o tava cu hartie de copt, se unge cu ulei hartia, se aseaza o foaie de placinta, se unge cu pensula cu ulei, apoi se...Citeste continuarea

Piept de găină cu ceapă și...

Postat de: elucubratiiculinare in Pui

Pieptul de găină se spală și se taie fâșii subțiri. Se prăjește în 2-3 linguri ulei , amestecând până se albește carnea pe toate părțile. Se scoate și se ține...Citeste continuarea

Prajitura rapida cu banane si afine

Postat de: ralu_river in Prajituri

Se topeste untul (cat sa nu fie fierbinte) si se adauga zaharul, se mixeaza, apoi se adauga ouale batute usor si iaurtul si se mixeaza din nou. Bananele se piseaza cu furculita si se adauga peste...Citeste continuarea

Placinta cu dovleac

Postat de: merisor67 in Prajituri

Pentru aluat, am frecat ouale cu zaharul si untul tinut la temperatura camerei, am adaugat uleiul, apa minerala in care am stins bicarbonatul, putina sare, coaja rasa de lamaie si portocala si in...Citeste continuarea

Pestisori de fasole verde

Postat de: cristeena20 in Aperitive / Garnituri

- curatam fasolea verde si se fierbe in apa cu sare. Se scoate in apa rece cu cuburi de gheata (pt a-si pastra culoarea verde frumoasa) - Se face un aluat din faina, sare, piper, galbenusuri si...Citeste continuarea

Pataniscas de bachalau (turtite de...

Postat de: cristeena20 in Peste

1. Fierbem codul. il curatam de oase si piele  si se desface marunt (se zdrentuieste).Pastram apa de las peste. 2. se toaca ff fin ceapa si se inabusa la foc moderat cu ulei de masline....Citeste continuarea

Pakora de pui

Postat de: RoXx in Aperitive / Garnituri

Pieptul de pui se spala si se pune intreg la fiert. Dupa ce a fiert il taiem fasii potrivite. Intr-un castron punem faina, condimentele si apa cat sa se formeze un fel de aluat de clatite....Citeste continuarea

Placinta cu branza

Postat de: adasev12 in Aperitive / Garnituri

Se pun intr-un castron branza razuita, ouale, iaurtul, smantana, mararul tocat si piperul. Se omogenizeaza foarte bine. Foile se decongeleaza la temperatura camerei si se desfac . Se ia o...Citeste continuarea

Pateu de casa

Postat de: luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri

Se pune la fiert intr-o oala ceapa si morcovul curatat, iar cand clocoteste apa se pune ficatul de pui, boabe de piper si foaia de dafin. Se fierbe la foc mic timp de 20 minute, dupa care se scuge...Citeste continuarea

Peste alb cu lemongrass si sparanghel

Postat de: Satisfyyourcravings in Peste

Pestele se spala si se usuca prin tamponare cu un prosop de bucatarie. Se asezoneaza pe ambele parti cu sare, piper, oregano si busuioc.  Tulpina de lemongrass de striveste usor cu latura...Citeste continuarea

Pulpa de porc inabusita cu...

Postat de: rhapsody in Porc

1. Pulpa de porc o spalam si o taiem fasii de 10 cm lungime si 2 cm latime. O rumenim pe toate partile in 1/2  lingura de ulei, apoi punem capacul si o lasam la foc potrivit 30 minute. 2....Citeste continuarea

Paste cu pui

Postat de: ioana_malia in Paste

Se pun pastele la fiert in apa clocotita cu putina sare si se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Pieptul de pui se taie fasii de 1 cm grosime si se pun in tigaia incinsa impreuna cu...Citeste continuarea

Prajitura Negresa ca la mama acasa

Postat de: elucubratiiculinare in Prajituri

Punem la fiert apa cu zaharul si cacao, amestecand incontinuu pana se omogenizeaza ingredientele. Trebuie sa dea cateva clocote, dupa care se lasa sa se raceasca putin (max 2-3 minute)....Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

ieri la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]