A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Pastrav mentolat

Postat de: ianculubita in Pastrav

Orezul spalat se pune la fiert in supa;se scoate miezul de la grepfrut,se desface in bucati apoi taiate in cuburi;intr-un bol se amesteca toate ingredientele pentru salata,inclusiv zeama care s-a...Citeste continuarea

Prajitura fina cu nuci

Postat de: diana_k in Prajituri

Aluat: Framantam un aluat din toate ingredientele apoi il dam la rece pentru cel putin 30 minute. Il impartim in doua si intindem doua foi in tava mare de la aragaz...40/40cm  Crema:...Citeste continuarea

Pancakes cu ricotta si fructe de...

Postat de: Oana in Prajituri

Fructele de padure se decongeleaza si se pun intr-o craticioara impreuna cu apa si zaharul. Se pune craticioara pe foc si cand incepe sa fierba se mai lasa 5 minute. Se strecoara fructele iar...Citeste continuarea

prajitura rapida de duminica

Postat de: iri_love in Prajituri

pentru inceput se separa ouale. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare si apoi cu zaharul. Apoi adaugam galbenusurile. Apoi se adauga uleiul ,esenta si faina. Se ia o tava si se unge...Citeste continuarea

Pizza cu Sunca

Postat de: Maria68 in Pizza

 Se prepara aluatul de pizza: se pune intr-un castron faina . Se face o adancitura la mijloc , se adauga drojdia, untul si sarea si turnam un pic de apa calduta pentru a dospi un pic...Citeste continuarea

Prăjitură cu nucă

Postat de: madi_marin in Prajituri

Pentru blat se bat spumă tare albuşurile cu un praf de sare şi se dau deoparte. Untul se spumează cu zahărul,esenţa de vanilie, apoi se adaugă făina cernută cu praful de copt,...Citeste continuarea

Poftiţi la...

Postat de: diaconta in Aperitive / Garnituri

Drojdia se amesteca cu putin lapte caldut si o lingura de faina.Se lasa sa dospeasca. Faina cernuta se amesteca cu sarea,se pune drojdia si se framanta cu lapte si apa calduta.Daca framantam...Citeste continuarea

Prajitura cu ness

Postat de: ana in Prajituri

Batem spuma albusurile, incorporam treptat zaharul si apa, adaugam galbenusurile sarea cacao si la final faina. Intr-o tava(25/32) tapetata cu hartie de copt turnam compozitia obtinuta si coacem...Citeste continuarea

Placinta cu praz

Postat de: ana in Aperitive / Garnituri

Carnea o preparam de preferat la cuptor, punem carnita intr-un vas, adaugam o cana cu apa, sare, piper, foi de dafin acoperim carnea cu hartie de copt apoi punem capac si lasam la foc mediu pana...Citeste continuarea

Placinta cu spanac

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Amestecam faina cu sarea, drojdia uscata, adaugam uleiul si laptele treptat, framantam pana obtinem un aluat omogen si elastic. Il acoperim si lasam deoparte 40 minute. Spalam frunzele de la...Citeste continuarea

Pogacele cu jumari

Postat de: mitinita in Aperitive / Garnituri

In laptele caldut se adauga drojdia si zaharul.Se lasa deoparte 5 minute,apoi se adauga faina,uleiul ,sarea si galbenusul de ou si se framanta un aluat elastic. Se pune aluatul deoparte, intr-un...Citeste continuarea

Pizza melcisor

Postat de: Zamfira in Pizza

Prepararea aluatului: pregatim maia din: 3 linguri faina, un cubulet de drojdie, putina apa calda, 1 lingurita zahar si putina sare. Amestecam totul pana cand se omogenizeaza componentele, il...Citeste continuarea

Pulpe de pui la punga

Postat de: Zamfira in Pui

Condimentam pulpele de pui dezosate, amestecam toate condimentele si adaugam o lingurita de mustar. Pulpele de pui se vor lasa la macerat cateva ore. Punem pulpele intr-o punga speciala pentru...Citeste continuarea

Peste pe pat de pireuri

Postat de: alba_zori in Peste

O mancarica simpla dar si complexa in acelasi timp, am avut sosurile deja preparate dinainte deci mi-a fost usor ,am pus felia de peste pe baie de aburi cu sare,curry si seminte de mac...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu spanac

Postat de: alldaycooking in Pui

Pulpele de pui le-am asezat in tava, apoi cu grija am desfacut pielita de carne fara a o inlatura complet. Am asezat bucatele de sonc pe carne, apoi am acoperit cu pielita. Am intors pulpele pe...Citeste continuarea

Prajitura cu Banane

Postat de: BuburuzaBubu in Prajituri

Punem un vas  la foc mic si punem untul taiat cubulete,zaharul,cacao si apa,amestecam pana la topirea untului(sa nu fiarba)se lasa la racit cca 15 min.  Intr-un bol punem ouale,esenta...Citeste continuarea

Painici cu salata de icre si unt...

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Faina o amestecam cu sare si zahar, facem gaura in mijloc, adaugam drojdia dizolvata in putina apa calduta sau lapte, adaugam smantana si sana treptat si framantam pana nu se lipeste de maini....Citeste continuarea

Pulpa de curcan umpluta

Postat de: ianculubita in Curcan

Branza pusa intr-un bol,amestecata cu sare,1leg.de marar si ceapa tocate marunt,chimion,dupa care se umplu ardeiii curatati de seminte si spalati;carnea tocata pusa in alt bol,condimentata cu...Citeste continuarea

Prajitura Rumba cu foi de...

Postat de: mimmi in Prajituri

Cum se prepara Prajitura Rumba cu foi de napolitana - Reteta unui desert excelent Se prajeste putin nuca intr-o tigaie fara ulei (doar un pic, nu trebuie lasata sa se arda),...Citeste continuarea

Pireu de spanac

Postat de: Maria68 in Mancaruri de legume

Dupa ce in prealabil este ales si spalat sub jet de apa, se fierbe spanacul in apa cu sare, dar nu prea multa apa. Spanacul se fierbe descoperit, pentru a-si pastra culoarea verde. Se scurge, se...Citeste continuarea

Prajitura cu mac si cafea

Postat de: timea in Prajituri

De facut e foarte simplu: separam albusurile de galbenusuri, batem spuma tare albusurile cu un varf de sare, de care mai mereu uit sa mentionez :). Adaugam apoi zaharul si mai mixam aprox...Citeste continuarea

Prajitura cu mar ras (reteta de post)

Postat de: ionela2682 in Prajituri

Se mixeaza bine zaharul si zaharul vanilat cu uleiul,se adauga apa minerala,marul ras pe ochiurile mai mari ale razatorii,coaja de lamaie si scortisoara dar si nuca tocata - adaugam faina (cat...Citeste continuarea

Pasca cu ciocolata

Postat de: ancutaCH in Prajituri

Din mana de aluat de cozonac se framanta cu faina si se intinde o foaie foarte subtire care se aseaza in tava. Se intinde astfel incat sa ajunga si pe peretii tavei. Se bat ouale cu zaharul la...Citeste continuarea

Pogaci cu jumari

Postat de: postavaru in Aperitive / Garnituri

Amestecam drojdia cu zaharul si putin lapte caldut. Acoperim si lasam sa creasca (~10 minute). Cernem faina intr-un vas incapator si facem o gropita in mijloc. Adaugam in aceasta gropita drojdia...Citeste continuarea

Pumpkin pie cu sirop de artar

Postat de: mitinita in Dulciuri

Cuptorul se incalzeste la 190C. Forma se tapeteaza.  Crusta: Biscuitii sfaramati se combina cu untul topit, apoi se apasa pe fundul vasului si se da la rece pana pregatim umplutura....Citeste continuarea

Pulpe de curcan la cuptor

Postat de: laviniaticu in Curcan

Pulpele de curcan se curata si se spala. Din loc in loc se cresteaza cu cutitul si se introduce cate o bucatica de slanina. Se amesteca toate ingredientele si se face marinata care se pune...Citeste continuarea

Piept de pui rulat cu legume

Postat de: alldaycooking in Pui

Am inlaturat pulpele si aripioarele puiului, apoi am taiat pieptul de pui pe linia mediana. Am dezosat puiul cu ajutorul unui cutit bine ascutit. Am asezat intr-o tava pieptul de pui. Am pus...Citeste continuarea

Pizza cu anchoas si mozzarela

Postat de: cocolina in Pizza

Se pune faina intr-un castron sau in robotul de bucatarie daca aveti, se adauga 2 linguri ulei masline , putina sare si apa. Se malaxeaza(sau framanta) circa 3 minute dupa care se...Citeste continuarea

Prajitura Trandafirul Negru

Postat de: mimmi in Prajituri

Ingredientele mentionate mai sus la "aluat " se framanta,cu mana pana se obtine o compozitie omogena pe care o impartim in 6 parti egale. 2 bucati de aluat se intind si se coc pe...Citeste continuarea

Paine " Cosite" II

Postat de: RuxyRux in Piine

Cernem faina in vasul de framantat si facem o adancitura in mijloc, punem zaharul iar pe margine sarea si uleiul. Adaugam si restul de faina de secara si seminte de floarea soarelul, apoi...Citeste continuarea

Paine Floarea Soarelui

Postat de: alice_ciobanu in Piine

Eu am mesterit aluatul pentru painita la masina de paine, pentru ca imi este mult mai comod asa. na, nu  fiecare suntem desavarsite :P, unele mai au si greseli :)) Astfel ca am pus in masina...Citeste continuarea

Pasca cu umplutura de branza cremoasa

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Aluatul: Intr-un bol punem faina. Drojdia o frecam cu putin ulei. Facem o gaura in mijlocul fainii,punem drojdia si o lasam 5 minute asa. Punem intr-un ibric putina apa minerala la incalzit....Citeste continuarea

Pulpă de vită cu sos de lămâie

Postat de: ionix in Vita

Se pune la topit untul. Vita se spală și se șterge bine cu un prosop. În untul topit vom pune bucățile de vită și usturoiul întreg, pe care-l strivim cu un cuțit. Lăsăm 5...Citeste continuarea

Placinta cu branza

Postat de: kukibella in Aperitive / Garnituri

Se prepara un sos din lapte ,1 ou,şi ulei(eu am pus ulei dupa ochi). Se unge o tava cu ulei de masline ;se aşeaza prima foaie,se unge cu sos şi se pune branza amestecata cu patrunjel....Citeste continuarea

Pasca fara aluat

Postat de: medioto59 in Dulciuri

Folosim 6 oua. Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le amestecam cu zaharul si zaharul vanilat si mixam circa 10 minute, dupa care incorporam pe rand smantana, branza, galbenusurile si...Citeste continuarea

Pasca cu branza si stafide

Postat de: mamaieelena in Dulciuri

Se pregateste mai intai aluatul: intr-un vas se pun toate ingredientele mai putin faina deoarece aceasta se pune treptat pana se obtine un aluat compact si elastic. Il lasam sa se odihneasca...Citeste continuarea

Paine de secara cu seminte

Postat de: Sim0naWorld in Piine

Toate cele 3 feluri de faina, semintele si sarea le-am amestecat bine cu o lingura de lemn. Drojdia am dizolvat-o in apa calduta, am pus un praf de faina si am lasat 10 min la crescut. Dupa...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de lichior de...

Postat de: Anamaria7 in Prajituri

Blat: Batem albusurile spuma cu zaharul, apoi punem galbenusurile, apoi uleiul si esenta de portocale. Faina amestecata in prealabil cu praful de copt se adauga in ploaie. Turnam compozitia...Citeste continuarea

Prajitura Vieneza (2)

Postat de: adela1981 in Prajituri

In primul rand pregatiti doua cratite, una cu apa, pe care o punem pe foc la incalzit si in cealalta adaugati asa: ouale, zaharul, cacao, uleiul. Puneti cratita deasupra celei cu apa ( bain marie)...Citeste continuarea

Prajitura Brath

Postat de: Anamaria7 in Prajituri

Blat : Batem albusurile cu zaharul pana se intareste spuma, apoi adaugam galbenusurile, pe rand, iar la final punem nuca, faina si praful de copt amestecate dinainte. Punem compozitia intr-o...Citeste continuarea

Pui cu cartofi si rosii la cuptor

Postat de: mikidaniro in Pui

Pasul 1:Puiul(mai putin spatele) il spalam,il curatam, il taiem in 8 bucati si il dam cu sare si piper dupa gust. Pasul 2:Incingem uleiul intr-un vas si punem bucatile de pui date prin faina,...Citeste continuarea

Prajitura Snikers cu ciocolata alba

Postat de: pusikmea in Prajituri

Se mixeaza albusurile cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care se adauga zaharul si se mixeaza pana devine o spuma densa si lipicioasa. Se adauga nuca macinata, faina si praful...Citeste continuarea

Pajeon - Clatite coreene sarate

Postat de: mitinita in Aperitive / Garnituri

Se amesteca faina,apa si sarea.Se taie partea verde a cepelor verzi si se taie bucati. Se adauga ceapa si restul ingredientelor.  Se infierbanta o tigaie,se adauga ulei si se toarna din...Citeste continuarea

Prajitura cu nuca de cocos

Postat de: timea in Prajituri

Pentru blat: batem albusurile spuma cu mixerul, adaugam zaharul si mai mixam 2-3 minute. Adaugam apoi pe rand mixand in continuare: galbenusurile, uleiul si laptele. La final incorporam folosind...Citeste continuarea

Placinte englezesti cu umplutura...

Postat de: deliciousflavours in Aperitive / Garnituri

Incepem cu aluatul deoarece va trebui sa-l lasam sa se odihneasca si in timpul acela vom face umplutura. Amestecam faina, praful de copt, sarea si untul taiat cubulete dupa care adaugam treptat...Citeste continuarea

Pasca cu branza si smantana

Postat de: diana_k in Prajituri

Am dizolvat drojdia in laptele cald, am pus o lingura de zahar si 2 de faina si am lasat-o la cald pana a crescut si s-a format o spuma la suprafata. Faina am cernut-o intr-un lighean, in...Citeste continuarea

Pasca poloneza cu glazura de ciocolata

Postat de: pusikmea in Dulciuri

Se mixeaza oul cu zaharul pana devine o spuma, dupa care se adauga untul la temperatura camerei si se omogenizeaza, se adauga laptele, faina, praful de copt, pudra de vanilie si cacaoa, dupa care...Citeste continuarea

Piept de curca la cuptor

Postat de: iri_love in Curcan

Se ia pieptul de curca se spala si se portioneaza. Apoi se se cresteaza din loc in loc. Se impaneaza in locurile crestate cu usturoi.   Separat se pregateste un vas termorezistent in...Citeste continuarea

Pasca poloneza

Postat de: ana77 in Prajituri

Blat: - freci untul cu zaharul si oul pana obtii o crema - adaugi faina si laptele concomitent cate un pic, apoi incorporezi cacaua, esenta de vanilie, praful de copt si praful de sare...Citeste continuarea

Pasca cu fructe

Postat de: ana77 in Torturi

- inmoi gelatina in putin lapte - bati smantana cu o lingura de zahar pana se face frisca - amesteci 450 gr zahar cu ouale si cu laptele si fierbi pana se ingroasa, apoi lasi sa se raceasca...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]