A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Piept de pui umplut cu spanac si...

Postat de: pusikmea in Mancare copii

spalam pieptul de pui il batem putin si il umplem cu compozitia formata din branza si spanac pe care l-am fiert si l-am tocat marunt. rulam si-l prindem cu scobitori pt a nu iesi compozitia...Citeste continuarea

Prajitura "INGHETATA" in 3 culori

Postat de: Ina in Prajituri

BLAT ( maro) Se bat bine si se coc in tava unsa si tapetata cu faina, la foc potrivit,   30 min. CREMA I (galbena)       Se amesteca...Citeste continuarea

Paine cu iaurt

Postat de: miha in Piine

Iaurtul se amesteca cu apa calduta. Se pune in cuva masinii de paine, apoi se adauga si restul ingredientelor. Se alege programul de framantare + dospire. Se scoate aluatul pe masa usor...Citeste continuarea

Pui in crusta crocanta de mustar

Postat de: pusikmea in Pui

ungem o tava termorezistenta cu unt si asezam in ea pulpele de pui spalate si uscate.si condimentate dupa gust punem  tava la cuptor pentru 20 de minute, intorcand pulpele la jumatatea...Citeste continuarea

Pizza "crocodil"

Postat de: nadina73 in Pizza

Se ia blatul de pizza si se pune pasta de tomate ,apoi se pune cacavalul ras mai fin,apoi se aseaza feliutele de jambon (eu am pus fara grasime si taiat foarte fin)apoi ouale fierte si razuite...Citeste continuarea

Prajitura desteapta

Postat de: nadina73 in Prajituri

Se separa albusurile de galbenusuri si se bat cu putina sare Galbenusurile ,zaharul si vanilia se amesteca bine apoi se pune faina si treptat laptele sa nu se faca cocoloase,iar in final se...Citeste continuarea

Pateuri cu urda si marar

Postat de: rivka in Aperitive / Garnituri

Din urda impreuna cu zaharul cele 2 oua, patrunjel, marar si 150 gr smantana se face un amestec pt umplutura. Foaia de foietaj se taie patrate se umple fiecare patrat cu cate o lingura mare de...Citeste continuarea

Pulpe de pui la gratar

Postat de: Adinacarla in Pui

Pulpele de pui se spala bine  si apoi se pun in marinata facuta din ingredientele de mai sus ( sare, piper, boia, usturoi, ....). Eu le-am lasat de la 10:30 pana la 15:30 cand le-am pus pe...Citeste continuarea

Pulpe umplute cu spanac si ciuperci

Postat de: pusikmea in Pui

Spalam si dezosam pulpele, apoi le condimentam cu sare ,  piper si boia. calim ceapa, usturoiul, ciupercutele si spanacul cateva minute, dupa care condimentam cu sare si piper dupa...Citeste continuarea

Peste prajit , cu mamaliguta si sos...

Postat de: Ina in Peste

Pestele curatat si spalat se taie rondele late de cca. 2 cm., care se sareaza putin si se tavalesc printr-un amestec de  malai si faina in proportie de  2:1 ( in care s-a presarat si...Citeste continuarea

Punguta cu galbeni

Postat de: epurasha2bb in Dulciuri

Cum procedam: batem oul bine, adaugam mierea si smantana, apoi iar amestecam, apoi adaugam scortisoara, amestecam, adaugam laptele de migdale, iar amestecam apoi adaugam si faina in ploaie si...Citeste continuarea

Pachetele cu spanac si ciupercute

Postat de: pusikmea in Aperitive / Garnituri

calim ceapa, ciupercutele si spanacul cateva minute, dupa care condimentam cu sare si piper dupa gust si luam de pe foc. intre timp incalzim cuptorul . apoi intindem o foaie pe suprafata de...Citeste continuarea

Papricas de pipote

Postat de: Sylvia in Pui

 Spalam bine pipotele se pui si le uscam cu un servet absorbant .   Punem intr-un vas uleiul la incins si adaugam apoi ceapa tocata marunt si amestecul de legume. Lasam cateva...Citeste continuarea

Pasca cu aluat fraged

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

aluatul: oul se freaca bine de tot cu zaharul. peste ou se adauga iaurtul,untul topit,stropul de sare,esenta de vanilie,praful de copt stins si faina(faina se pune sa iese un aluat mai gros...Citeste continuarea

Patrate cu fulgi de ovaz

Postat de: Sylvia in Piine

 Eu am facut aluatul cu masina de facut paine, am pus prima data lichidele si drojdia si apoi faina si fulgii de ovaz  si sarea.  Dupa ce a dospit am intins o foaie de...Citeste continuarea

Prajitura caramel

Postat de: sandytza in Prajituri

Se bat galbenusurile spuma impreuna cu zaharul. Se adauga treptat uleiul, praful de copt si cacaoa. Se amesteca bine apoi se adauga laptele si faina treptat. Se pune esenta de rom si se toarna...Citeste continuarea

Prajitura cu mere cu foaie rasa

Postat de: Sylvia in Prajituri

  Facem un aluat  fraged  mixand prima data gabenusurile cu  zaharul pana isi dubleaza volumul , apoi adaugam untul si faina amestecata cu praful de copt pana obtinem un...Citeste continuarea

Prajitura cu iaurt si cocos

Postat de: vero_closca in Prajituri

Intr-un vas se amesteca 4 cani faina cu 3 cani zahar,3 cani iaurt,praful de copt si cele 3 oua. Se amesteca bine-bine aceste ingrediente si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se...Citeste continuarea

Pulpe de pui umplute cu ciuperci

Postat de: vero_closca in Pui

Speli si usuci pulpele apoi le presari cu sare si piper. Ciupercile le cureti, le tai marunt si le calesti putin in jumatate din cantitatea de ulei. Le lasi sa se racoreasca putin apoi le amesteci...Citeste continuarea

Pui cu alune

Postat de: Brindusa in Pui

Incalzeste foarte bine un wok (tigaie mare) , adauga uleiul si incalzeste-l. Pune puiul si amesteca continuu, la foc mare, pana ce capata o culoare aurie (sa nu se arda). Adauga ceapa rosie,...Citeste continuarea

Platou de sarbatoare

Postat de: janet in Aperitive / Garnituri

Stiuca am cojit-o de piele ,am fiert carnea dezosata apoi am pasat-o ,am condimentat-o si am umplut pielea de stiuca dindu-i forma initiala.Am cusut-o pe burta si am pus-o intr-o tava cu apa si am...Citeste continuarea

Pasta de ciuperci

Postat de: nadina73 in Aperitive / Garnituri

Se curata ciupercile apoi se toaca marunt si se calesc bine in untul topit pana scade apa ce o lasa ele nu se pune apa deloc,apoi se pune ardeiul rosu tocat si patrunjelul verde si se amesteca...Citeste continuarea

Paprikas de pui

Postat de: rivka in Pui

Puiul se sareaza, pipereaza si stropeste cu paprika.Se da la rece cateva ore. Ceapa se taie julien, la fel ardeii se toaca, usturoiul se taie felii, se pune totul intr-o oala pe foc in putin...Citeste continuarea

Pasca fara aluat

Postat de: rivka in Prajituri

Kwarkul, branza si galbenusurile, zaharul si grisul si zaharul vanilat se amesteca bine intr-un castron. Se adauga albusurile batute spuma si se amesteca de jos in sus. Compozitia se toarna...Citeste continuarea

Piept de pui in stil milanez

Postat de: gaby_d in Pui

dezosati pieptul de pui incat sa obtineti doua bucati intregi de piept pe care le sectionati intr-o laterala obtinand doua "buzunarele" le umpleti cu  rosie, feta si busuioc...Citeste continuarea

Prajitura de capsuni

Postat de: sandytza in Prajituri

Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul. Galbenusurile se freaca impreuna cu untul, laptele praf, mierea si praful de copt. Se adauga albusurilepeste...Citeste continuarea

Piept de pui cu smantana la cuptor

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri cu carne

Pieptul de pui (fara piele) se spala bine si se taie pe lun bucati mai groase. se condimenteaza cu piper si vegeta si se pune intr-o cratita. faina se desface in putina apa si se da printr-o...Citeste continuarea

Paine din faina integrala de ovaz...

Postat de: silvi0ara in Piine

 Intr-un castron se pune faina si se amesteca cu drojdia,sarea,uleiul si apa calduta.Se framanta aluatul si se adauga si maslinele.Se lasa la crescut o jumatate de ora,apoi se modeleaza in...Citeste continuarea

Pate Tiramisu

Postat de: epurasha2bb in Aperitive / Garnituri

Pate alb - se spala pieptul de pui bine, se taie fasiute, se fierbe in apa cu sare, se scurge , se toca marunt.Apoi se paseaza cu pasatorul sau blenderul impreuna cu untul, parmezanul,...Citeste continuarea

Pulpe rumene si aromate

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carne

Pulpele le-am curatat , spalat , le-am pus intr-o tava si le-am facut crestaturi , in acestea am pus feliute de usturoi . Am presarat  frunzulitele de eucalipt . Rosiile le-am mixat...Citeste continuarea

Platou festiv

Postat de: janet in Aperitive / Garnituri

Ardeiul capia ,l-am curatat si l-am umplut cu o pasta facuta din urda amestecata cu marar, apoi l-am feliat -feliile de sunca le-am umplut cu o pasta facuta din pate de ficat, amestecat cu...Citeste continuarea

Pui pe sticla cu mujdei de usturoi

Postat de: Ina in Pui

Se spala puiul bine , se unge cu ulei in interior si exterior, apoi se pudreaza cu delikat, piper, boia dulce. Se ia o sticla de 0,5 litri ( de bere, cu gatul scurt, ca sa intre in cuptor) si...Citeste continuarea

Pate de mazare si ceapa verde

Postat de: laylalala in Aperitive / Garnituri

Se pune intr-o cratita aprox. o cana cu apa la fiert.Se adauga ceapa si mazarea si se lasa sa fiarba 10 minute.Dupa ce legumele au fiert, se scurg si se trec ptrintr-un jet de apa rece apoi pun...Citeste continuarea

Pui cu sos in cuib de mamaliga

Postat de: madi_marin in Pui

Se taie pieptul de pui in cubulete mici . Morcovii se dau pe razatoarea cu ochiuri mici, usturoiul se toaca marunt, iar ceapa se taie juliene. Se pun legumele impreuna cu carnea, cu putin ulei si...Citeste continuarea

Piure de cartofi cu sos picant

Postat de: izulika in Mancaruri cu carne

Piure: Curatam cartofii de coaja si ii punem la fiert.Cand sunt fierti se scurg de apa se zdrobesc si se adauga untul,laptele si sare dupa gust. Sos picant : Se pun intr-o cratita 3-4...Citeste continuarea

Pizza din felii de paine

Postat de: lia in Pizza

Tapetam tava de aragaz cu hartie de copt si o ungem cu ulei. Intr-un bol, punem laptele si trecem feliile de paine prin lapte rand pe rand (doar le trecem, nu le inbibam prea mult) si tapetam...Citeste continuarea

Placinta de foi cu mere

Postat de: miha in Dulciuri

Umplutura: Se curata merele si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Se pun la calit cu zahar, unt, nuci si scortisoara. Se lasa la racit, dupa care se imparte in 2. Foile de pacinta se...Citeste continuarea

Piftelute de curcan

Postat de: ana in Curcan

Tocam carnea ,eu am pus piept cu gusa ,amestecam cu ouale si condimente. Formam bilute potrivite le dam prin faina si le prajim in baie de ulei . Citeste continuarea

Pulpe de pui la punga cu sos picant...

Postat de: miha in Pui

Pungile de hartie se ung foarte bine cu ulei. Copanelele se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia de ardei,rozmarin si cimbru, dupa care se pun in pungi. Se strange bine punga. Pungile se...Citeste continuarea

Pachetele cu pui, lamaie si cartofi...

Postat de: laylalala in Pui

Se incalzeste cuptorul la 200⁰C. Cartofii se pun sa fiarba in apa cu sare pana cand s-au inmuiat, aprox.20 minute, apoi se scurg , se decojesc si se amesteca cu patrunjelul tocat si sare dupa...Citeste continuarea

Pui cu sos de mere

Postat de: miha in Pui

Pieptul de pui se taie cubulete si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si boia de ardei. Merele se taie in sferturi sau felii mai groase, li se scot samburii si se stropesc cu zeama de...Citeste continuarea

Pizza in patratele

Postat de: epurasha2bb in Pizza

Facem un aluat pufos  din faina cu apa calduta in care am dizolvat drojdia(grantul) si sarea, adaugam si parmezanul si untul topit si racit la temp camerei nu fierbinte.Framantam bine cu...Citeste continuarea

Pui cu soté de morcovi si zucchini

Postat de: Sylvia in Pui

Am taiat patratzele  morcovul si un zucchini mare.  Am pus la incins o lingura de ulei de masline si am adaugat apoi bucatile de pui, le-am condimentat si le-am lasat sa se rumeneasca...Citeste continuarea

Polonice oltenesti

Postat de: epurasha2bb in Aperitive / Garnituri

Se fierb ouale (daca nu aveti ramase de la sarbatori) apoi se dau pe razatoarea mica.Se amesteca cu cascavalul ras si se face o pasta. Apoi se frig carnatii , se scurg bine , se despica pe...Citeste continuarea

Pizza cu jambon, ciuperci si ardei...

Postat de: Sylvia in Pizza

Aluatul se prepara simplu,intr-un bol mare se pune faina amestecata cu sarea, apoi facem o maia din 100 ml apa calduta , drojdia si lingurita de zahar , pe care o turnam intr-o groapa facuta in...Citeste continuarea

Pui beat cu cartofi acordeon

Postat de: pusikmea in Pui

se spala pulpele, se taie, se condimenteaza si se pun in tigaie cu uleiul, le lasam putin dupa care adaugam vinul si punem un capac peste, lasam pana scade tot vinul si se rumenesc frumos pe...Citeste continuarea

Pizza la tigaie

Postat de: janet in Pizza

Pentru cei care sint in criza de timp,ceva simplu si usor de facut .Avem nevoie de un aluat de pizza ,eu l-am facut in casa,din faina ,ulei de masline,drojdie si apa.Apoi cu ce aveam prin...Citeste continuarea

Pachetele cu morun la gratar

Postat de: vero_closca in Peste

se curata,se spala si se usuca pestele si se pune la marinat pt 30 minute la frigider in 2 linguri ulei de masline,zeama de la jumatate de lamaie si putina sare si piper. din...Citeste continuarea

Peste dorada pane

Postat de: nadina73 in Peste

Se curata pestele , se taie bucatele se sareaza si se pipereaza, apoi se lasa 1 ora la rece Se da `pestele prin ou,  apoi prin faina si iar prin ou si iar prin faina de doua ori apoi se...Citeste continuarea

Pasca cu branza si stafide

Postat de: danis in Dulciuri

 Am pregatit din aluat de cozonac (vezi aici reteta) o foaie pe care am pus-o intr-o tava rotunda ,dupa care am pus o coronita impletita (tot din aluat)apoi se pune crema de branza  si...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]