Aperitiv tarta cu piersici si jambon

de Lau in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2019 | 2873 vizualizari

 

M-am inspirat de la Edithskitchen

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foetaj
  • 150 g crema de branza
  • 100 g jambon
  • 3 piersici
  • 2 linguri miere de albine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta cu piersici si jambon:

Aluatul dezghetat peste noapte in frigider, il intindem usor cu facaletul si il impartim in cate mini tarte vrem.

Eu am facut o tarta mare si 4 mici.

Crestam un chenar in jur aluatului fara sa taiem aluattul de tot.

In interiorul chenarului ungem cu crema de branza si adaugam feliile de piersici (daca sunt din compot le scurgem bine)

Ungem cu miere de albine piersicile si dam tava la cuptorul incalzit cca 10 min la 200 grade (sa se rumeneasca frumos aluatul)

Dupa ce le scoatem de la cuptor, lasam sa se raceasca putin si adaugam felii de jambon si salata pentru un plus de culoare.

Edit a adaugam si otet balsamic, eu nu am folosit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta cu piersici si jambon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale "by Anisoara"