Ardei umpluti

de mihaelaM in Mancaruri cu carne, 27 Iun 2011 | 4684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata(amestec porc+vita)
  • 11ardei grasi
  • 1 rosie
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • o mana de orez
  • sare
  • cimbru
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Taiem codita la ardei, ii curatam bine in interior de seminte, ii spalam si-i lasam sa se scurga bine.

Intre timp punem carnea intr-un vas,spalam bine orezul,apoi il adaugam peste carne impreuna cu ouale,ceapa taiata marunt,cimbrul,piperul si patrunjelul taiat marunt.Amestecam totul bine.

Umplem ardei bine apoi le punem capacele din rosii.Dupa ce ardeii au fost umpluti toti ii asezam in oala si punem apa fierbinte cat sa-i acopere,mai adaugam si putina sare,punem capacul si-i punem la foc mic timp de 2ore.POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de porc si pui