Briose aperitiv

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 3 Mar 2012 | 6087 vizualizari

 

Inspiratie de pe Burataras.ro.Pt.pachetel la servici.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 5 linguri faina
  • 3 linguri ulei
  • 80 g iaurt (dietetic am avut)
  • 1 lingurita cu varf ardei kapia de la borcan
  • 60 g muschi file taiat cubulete mici
  • 3 masline mari taiate bucatele mici
  • 120 g dovlecel ras
  • un varf de lingurita marar uscat
  • o lingurita praf de copt stins cu putin otet
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

Galbenusurile,faina,sunca,uleiul,iaurtul,muschiuletul,maslinele,dovlecelul,ardeiul kapia,mararul si piperul(dupa gust)se amesteca bine intr-un castron de marime potrivita.Albusurile se bat spuma si se incorporeaza in compozitia de mai inainte impreuna cu praful de copt stins in otet.Sare nu am mai pus deoarece muschiuletul(de la Elit)era sarat ocna.Se pune din compozitie in hartii de briose in tava cu forme de briose si se da la cuptorul incalzit,la foc potrivit, pana s-au rumenit deasupra si au trecut testul scobitorii.

TIPS-URI

1

Nu am stiut daca hartiile de briose trebuie unse in pralabil sau nu.Nu le-am uns si am impresia ca se desprind cam greu.Am avut de Zenker-Fackelmann.Nu am gasit altceva,si pe astea abia le-am gasit.Si am dat si 15 ron pe cutiuta aceasta cu 100 buc.Scumpe rau si s-au lipit.Cine imi da un sfat?

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]