Budinca de ciuperci

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2012 | 5039 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe rosii,
  • 1/2 kg ciuperci champignon,
  • frunze proaspete de patrunjel,
  • 1 ou,
  • 2 linguri pesmet,
  • 1 lingura amidon,
  • sare,piper,
  • ulei ,
  • 50gr unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de ciuperci:

Pregatim ciupercile,pe care le curatam de pielita si le spalam bine in apa,dupa care le taiem cubulete.
Incingem 2 linguri de ulei,intr-o tigaie,adaugam ceapa taiata marunt si o lasam la calit.
Adaugam si ciupercile si lasam in continuare la foc,adaugand din cand in cand apa calduta pana cand sunt fierte bine.
In acest moment  luam vasul de pe foc,adaugam oul,amidonul,pesmetul,frunzele de patrunjel spalate si taiate.sare,piper dupa gust si omogenizam totul bine cu o lingura de lemn.
Pregatim o forma de chec pe care o "invelim" bine in unt,adaugam compozitia si dam totul la cuptorul    incalzit,pentru circa 40 min,pana se desprinde de pe margini.
Lasam budinca sa se raceasca,o feliem si servim cu salata.
POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de dovlecei cu telemea