Burta de porc la gratar cu salsa picanta de nectarine si fasole cu usturoi

de Satisfyyourcravings in Porc, 8 Sep 2017 | 3010 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 nectarine (eu am folosit 3, dar au fost prea multe)
  • 2 bucati burta de porc
  • 1 chili
  • 1/2 legatura menta proaspata
  • 1 lingurita ghimbir proaspat ras
  • coaja si sucul de la 1/4 lime
  • 2 linguri sos dulce de soia (ketjap manis)
  • 1/2 lingurita otet
  • 2 catei de usturoi, pisati
  • ulei
  • 250 de grame de fasole pastai
  • 1 catel de usturoi
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burta de porc la gratar cu salsa picanta de nectarine si fasole cu usturoi:

Nectarinele se taie cuburi mici. Se amesteca cu ghimbirul, chiliul tocat, menta, sucul si coaja de lime. Se lasa la marinat minim 30 de minute, in frigider.

Se amesteca ketjap manis cu 2 catei de usturoi pisati si otetul. Se marineaza bucatile de burta de porc in mixul obtinut anterior 30 de minute, in frigider. 

Se incalzeste o lingura de ulei intr-o tigaie grill si se prajesc feliile de carne, 3-4 minute pe parte, pana sunt gatite complet. 

Intre timp, se fierbe fasolea in apa sarata 4 minute, se clateste sub jet de apa rece, apoi se soteaza in putin ulei, impreuna cu restul de usturoi, 2 minute. 

Se servesc bucatile de porc cu salsa si fasolea pastai.

TIPS-URI

1

Fasolea pastai poate fi inlocuita cu orez

Daca ti-a placut reteta noastra "Burta de porc la gratar cu salsa picanta de nectarine si fasole cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele din carne de porc, cu cartofi natur