Carnaciori in foietaj

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 19 Sep 2015 | 4202 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata aluat foietaj congelat
  • un ou
  • 3-4 carnaciori
  • 50 gcascaval ras
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in foietaj:

Lasam aluatul sa se decongeleze la temperatura camerei.Taiem aluatul in fasii subtiri.Rulam pe fiecare carnacior fasiile de aluat, apoi ii portionam.

Asezam carnaciorii in tava in care am pus hartie de copt, apoi ii ungem cu oul batut si presaram pe fiecare cascaval ras.

Introducem tava in cuptorul incalzit pana se rumenesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori de bere in foietaj