Ceafa de porc la tava

de AdriiAdi in Porc, 20 Feb 2013 | 5458 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati de carne de porc
  • 1.2 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • ulei
  • sare
  • piper
  • condiment special
  • putina boia iute
  • 100 ml vin sau apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la tava:

Transezi carnea . O condimentezi si o lasi la marinat pana pregatesti cartofii.

Acestia din urma ii cureti de coaja si ii tai *(in ce forma vrei ) morcovul si ceapa de asemenea solzisori.

Asezi cartofiI, morcovii si ceapa solzisori ,stropesti cu ulei si condimente iar apoi asezi carnea un pic crestata daca e nevoie.
Se gateste foarte repede si la cuptor cam 30-35 nim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din ceafa de porc cu pasta de tomate