Cheesecake fara coacere si fara lapte, cu Blenderul Oster

de AlexTeacher in Dulciuri, 18 Mar 2015 | 20814 vizualizari

 

Un desert pregatit exclusiv in blenderul Oster, fara pregatire termica in prealabil, este tot ceea ce ai nevoie atunci cand iti doresti un dulce rapid, dar totodata ireprosabil din punctul de vedere al gustului. Ridicat la rang de excelenta datorita blenderului Oster, cheesecake-ul rece poate satisface chiar si cele mai exigente gusturi.

 

INGREDIENTE

  • 320 gr biscuiti de post 
  • 1 lingurita scortisoara 
  • 1/2 lingurita cardamon 
  • 125 gr margarina la temperatura camerei 
  • 2 bucati tofu simplu 
  • 400 ml crema de soia 
  • 200 ml lapte de soia cu vanilie 
  • 2 pliculete gelatina 
  • 2 pliculete intaritor de frisca
  • 1 lingurita extract de vanilie 
  • 150 gr zahar 
  • 250 gr capsuni proaspete 
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake fara coacere si fara lapte, cu Blenderul Oster:

Lasati tofu la desarat peste noapte, in apa calduta.

Schimbati de 2-3 ori apa daca este nevoie, iar apoi lasati-l la scurs pentru cateva ore.

Lasati gelatina  la hidratat in laptele de soia  pentru 10 min.

Zdrobiti biscuitii si adaugati-i in blenderul Oster Classic Chrome – macinati-i pana se fac praf si adaugati scortisoara si cardamonul.

Tapetati cu margarina si praf de biscuiti o forma de tort cu pereti detasabili.

Amestecati margarina cu biscuitii si intindeti compozitia in tava.

Umeziti-va mainile si neteziti bine pana obtineti un blat dens, uniform.

Incalziti cuptorul la 190 de grade si introduceti forma de tort inauntru pentru 5 minute.

Scoateti si lasati la racit.

Spalati blenderul Oster Classic Chrome si introduceti tofu in acesta, peste care adaugati crema de soia, intaritorul de frisca, esenta de vanilie si zaharul

Incalziti gelatina la bain marie pentru cateva minute, pentru a dizolva granulele.

Adaugati apoi gelatina cu laptele de soia in blenderul Oster Classic Chrome

Mixati pana obtineti o compozitie omogena.

Taiati capsunile pe jumatate.

Adaugati-le una langa alta vertical, sprijinite de peretii interiori ai formei de tort.

Turnati compozitia din blender in forma de tort si lasati-o la frigider pentru 3 ore.

Serviti cu topping de fructe.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake fara coacere si fara lapte, cu Blenderul Oster" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete de post cu nuca si dulceata de capsuni