Chifle cu branza

de adry88 in Piine, 27 Sep 2012 | 3860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 plic de drojdie
  • 50 g unt
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingura zahar
  • 300 g telemea de oi
  • 3 oua (de casa am folosit)
  • seminte
  • 150 ml apa minerala
  • UNS
  • 2 linguri de lapte
  • 1 lingura de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu branza:

Amestecam faina cu sarea, zaharul, branza (o dam prin razatoare) si semintele

Facem o gaura in mijloc adaugam ouale batute si drojdia, untul topit si racit. Amestecam si incepem sa framantam adaugand treptat apa minerala (daca mai este nevoie se adauga faina sau apa). Framantam o coca pe care la final o framantam cu 2 linguri de ulei.

Acoperim si lasam cca 40 minute dupa care formam chiflele, le asezam in tava si acoperim. Mai lasam cca 20 minute dupa care le ungem cu laptele amestecat cu ulei si dam la cuptor pana se rumenesc frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri fragede pentru un mic dejun delicios