Chiftele din ghebe

de Lau in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2014 | 23106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ghebe
  • 3 cartofi
  • 2 felii de paine
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • marar
  • faina alba
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din ghebe:

Ghebele se spala bine dupa care le punem la fiert in apa cu sare(eu am schimbat apa de 2 ori)

Se scurg bine de apa si le lasam sa se raceasca foarte bine dupa care le tocam cu masina de tocat sau robotul,

Cartofii ii fierbem cat sa intre furculita in ei,ii lasam sa se raceasca,

Tocam cartofii,morcovii dam prin razatoare(eu am ales sa folosesc robotul)

Painea o inmuiem in apa si o scurgem bine

Dam ceapa prin razatoare dupa care o scurgem de zeama,mararul il tocam,usturoiul il pisam bine si adaugam peste ingrediente,

Adaugam si restul de ingrediente si amestecam bine,

Cu mainile ude formam chiftelele si le prajim in uleiul incalzit,le scoatem pe un prosop de bucatarie pentru a absorbi surplusul de ulei,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din ghebe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu garnitura