Chiftele din ghebe

de Lau in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2014 | 22849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ghebe
  • 3 cartofi
  • 2 felii de paine
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • marar
  • faina alba
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din ghebe:

Ghebele se spala bine dupa care le punem la fiert in apa cu sare(eu am schimbat apa de 2 ori)

Se scurg bine de apa si le lasam sa se raceasca foarte bine dupa care le tocam cu masina de tocat sau robotul,

Cartofii ii fierbem cat sa intre furculita in ei,ii lasam sa se raceasca,

Tocam cartofii,morcovii dam prin razatoare(eu am ales sa folosesc robotul)

Painea o inmuiem in apa si o scurgem bine

Dam ceapa prin razatoare dupa care o scurgem de zeama,mararul il tocam,usturoiul il pisam bine si adaugam peste ingrediente,

Adaugam si restul de ingrediente si amestecam bine,

Cu mainile ude formam chiftelele si le prajim in uleiul incalzit,le scoatem pe un prosop de bucatarie pentru a absorbi surplusul de ulei,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din ghebe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de ciuperci si branza