Chiftelute

de LC in Mancaruri cu carne, 6 Noi 2012 | 3069 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un kg carne tocata porc+vita
  • o paine
  • 4 morcovi sanatosi
  • 10 catei de usturoi
  • condimente dupa gust
  • o legatura de patrunjel
  • 4 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute:

Punem carnea intr-un vas.

Morcovii ii curatam, ii spalam si ii dam prin razatoare.

Usturoiul il curatam si il pisam.

Painea o punem la inmuiat in apa.

Patrunjelul il tocam marunt.

Peste carnea tocata adaugam morcovii, painea scursa si faramata, ouale, patrunjelul , usturoiul si condimentele si amestecam bine pentru a se incorpora toate ingredientele.

Facem bilute si le asezam pe suprafata de lucru unsa cu putin ulei. Punem cratita in care vom praji la incins si prajim chiftelutele pana se rumenesc frumos. Le scoatem pe un servet pentru a se scurge surplusul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu ardei si cimbru