Chiftelute cu pui si ciuperci

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2012 | 4248 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne tocata de pui
  • 2 conserve ciuperci
  • 1 ceapa mare rosie
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • 2 cartofi
  • cimbru uscat si oregano
  • sare, piper dupa gust
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu pui si ciuperci:

Amestecam carnea tocata cu ciupercile tocate marunt, ceapa rosie tocata, cartofii razuiti pe latura mica a razatoarei(ii stoarcem de zeama), 1 ou, cimbru, oregano, 2 linguri de pesmet, sare si piper dupa gust.

Formam chiftelute plate sau rotunde si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt si le stropim cu ulei de masline. Timp de coacere 35-40 minute (le intoarcem la jumatatea timpului de coacere cu o spatula pentru a nu rupe chiftelutele).

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta sarata cu ciuperci, loboda si chiftelute