Chiftelute din legume cu garnitura de fasole boabe (de post)

de marieta in Mancaruri de post, 29 Noi 2010 | 10933 vizualizari

 

de sezon!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei zuchini,
  • 3 cartofi potriviti,
  • 2 morcovi,
  • 4 catei de usturoi,
  • o ceapa potrivita,
  • 4 linguri de faina,
  • sare piper dupa gust si o lingurita de boia de ardei.
  • pentru garnitura:
  • 800gr fasole fiarta din conserva,
  • o ceapa,
  • o lingurita de boia dulce,
  • 2 lingurite de pasta de rosii,
  • putin marar
  • o cana de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din legume cu garnitura de fasole boabe (de post):

se curata se spala si se rad legumele pe razatoarea cu gauri mici.apoi se condimenteaza se amesteca cu faina si se fac chiftelute care se dau prin faina sau pesmet si se prajesc in ulei mult pana se rumenesc,apoi se scot pe servetele de hartie sa absoarba surplusul de ulei.intre timp se pregateste fasolea;se caleste ceapa taiata marunt se pune boiaua si pasta de rosii si o cana de apa.se lasa sa fiarba pana se inmoaie ceapa,apoi se pune fasolea si se mai da cateva clocote se condimenteaza dupa gust cu sare piper si marar.se servete alaturi de chiftelute!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din legume cu garnitura de fasole boabe (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]