Ciorba cu oase de porc si usturoi verde

de sasha in Ciorbe, 27 Apr 2013 | 4726 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oase de porc
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 1 capatana usturoi
  • 2 cepe
  • 2 morcovoi
  • 1 pastarnac
  • 1 telina
  • 3 cartofi
  • 1 cescuta mica orez
  • 1 legatura leustean
  • 4 rosii
  • 20 g siprale
  • sare
  • otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu oase de porc si usturoi verde:

Punem osele la fiert in 3 L apa clocotita . Curatam legumele si le taiem rondele,ceapa taiata marunt. Rosiile le oparim si le curatam de coaja. Din capatana de usturoi facem mujdei, legaturile de usturoi de taiem marunt si le adaugam in mujdei si mai amestecam bine. Luam spuma de la oase, adaugam legumele, orezul, si rosile, le lasam sa fiarba.  Cand  legumele sunt intre/fierte mai adaugam 500 ml apa calda. Gusatam de sare, apoi adaugam spiralele.  Cand spiralele s-au fiert ,acrim putin ciorba cu otet , lasam sa mai fiarba inca 2/3 minute si stingem. Adaugam ouale batute, mujdeiul si leusteanul!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu oase de porc si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare