Ciorba de fasole cu praz si zucchini

de Bya Ralu in Ciorbe, 11 Oct 2014 | 4725 vizualizari

 

o combinatie delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 costita afumata
  • fasole
  • 1 praz
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel-zucchini
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri bulion
  • vegeta/boia dulce/piper alb
  • 2 linguri bors maggi cu smantana
  • 1 lingura ulei de masline
  • tarhon uscat/leustean
  • patrunjel proaspat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu praz si zucchini:

Fasolea se pune la fiert in 3 ape.

Costita afumata se taie in bucati,se pune la fiert la foc mediu.

Dupa ce am fiert fasolea in cele 3 ape,se pune in oala de ciorba.

Ceapa se toaca marunt,iar morcovul il taiem rondele sau in bucati mai mici si le punem la calit cateva minute in ulei de masline.

Se adauga in oala de ciorba impreuna cu condimentele.

Prazul se taie rondele,iar zucchini se da pe razatoarea mare cu tot cu coaja.Se adauga la sfarsit cand carnea si fasolea sunt fierte.

Se amesteca faina cu putina apa,cu borsul maggi si cu bulionul si se toarna in oala de ciorba.

Se mai lasa 10 mic las sa fiarba,se pune tarhonul si leusteanul,se condimenteaza dupa gust.

Dupa ce oprim focul adaugam patrunjelul tocat marunt

 

TIPS-URI

1

se serveste cu salata de ceapa rosie

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu praz si zucchini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]