Ciorba de vacuta

de JulyCris in Ciorbe, 28 Ian 2014 | 6000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-700 gr carne de vacuta(depinde de marimea oalei in care gatiti)
  • 3-4 cepe
  • 1 ardei
  • 1-2 maini mazare boabe
  • 2-3 cartofi
  • 3-4 linguri ulei
  • suc de rosii
  • secretul gustului de legume(sau sare)
  • o mana fideluta subtire
  • patrunjel tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Carnea se spala,se taie bucatele potrivite si se pune in apa la fiert. Se ia spuma de deasupra si se mai lasa sa fiarba cam 30 de minute. In acest timp,pregatim legumele. Se spala se curata si se taie cubulete. Se adauga in zeama si se lasa si ele la fiert. Reumplem oala cu apa pt ca scade. Se pune sare sau Secretul Gustului de legume.Se adauga sucul de rosii(cam 4 linguri),si uleiul. Se incearca carnita daca e fiarta,se adauga fideluta si se mai lasa 10 minute. Se adauga patrunjelul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta