Ciulama cu ciuperci

de diana_k in Mancaruri de legume, 21 Mar 2013 | 11520 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • 1 ceapa mica
  • 3 linguri de ulei
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 linguri faina
  • 1 cana lapte
  • sare, piper, patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu ciuperci:

Ciupercile se spala bine de pamant si se taie feliute nu prea marunte, ele vor scadea la fiert.

Ceapa si usturoiul se taie marunt si se pun la calit in uleiul bine incins.

Cand ceapa devine sticloasa se pun ciupercile si o jumatate cana de apa, se lasa sa fiarba inabusit sub capac, la foc mic.

Faina se dizolva in laptele rece si se toarna peste ciupercile, se amesteca bine, se condiementeaza cu sare, piper, se pune patrunjelul verde si se mai lasa sa dea un clocot.

Se servescste cu mamaliga sau cartofi prajiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

sebirizescu 1

22.03.2013, 01:31

bun

Lau 1

22.03.2013, 20:13

pescarusul 1

14.05.2013, 02:55

Se potrivește foarte bine cu gustul meu. Mulțumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ghebe