Ciulama de ciuperci

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2013 | 4458 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr ciuperci
  • 2 cepe
  • 1/2 ardei
  • 4 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri de faina
  • 300 ml lapte
  • partunjel si marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci:

Curatam si tocam ardeiul si ceapa,apoi le calim in ulei.

Curatam si feliem ciupercile. Le adaugam peste ceapa si ardeiul calite. Saram, piperam si lasam sa scada apa lasata de ciuperci. Acest lucru se va intampla la foc mic,cu vasul acoperit.

Amestecam cele doua linguri de faina cu laptele rece avand grija sa nu ramana cocoloase si adaugam acest amestec peste ciuperci. Sosul se va forma rapid, amestecam in continuu.sa nu se prinda mancarea.

In functie de preferita mai adaugam putina apa (daca ne place sosul mai lichid). ai lasam la foc cca 10 minute sa fiarba sosul, tingem focul si la final adaugam verdeata spalata si tocata marunt.

 

 

TIPS-URI

1

se poate servi cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci in vasul Zepter cu orez basmati