Ciuperci trase in unt

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2013 | 9947 vizualizari

 

Ii plac lui George...........eu,dupa cum bine stiti ,nu sunt prietena cu ele!
Pot fi servite drept garnitura langa ceva carnita sau pot fi servite tare bine in zilele de post(daca untul este inlocuit cu ulei).

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • patrunjel verde
  • 2-3 catei de usturoi
  • unt cat o nuca
  • ulei de masline
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci trase in unt:

Se curata, se spala  si se lasa la scurs ciupercile. Eu am lasat ciupercile intregi, cu codite cu tot, sunt mai aspectoase in farfurie.

Intr-o tigaie incingem cateva linguri de ulei in care topim untul. Adaugam ciupercile, condimentam cu sare si piper, acoperim tigaia cu un capac si lasam la foc potrivit pana cand ciupercile incep sa-si lase apa. Indepartam capacul, adaugam usturoiul zdrobit si lasam pe foc pana cand sosul scade.

Asezonam cu patrunjel verde si...va invit la masa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci trase in unt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]