Compot de mure

de dantes in Sirop / Compot, 20 Sep 2019 | 3598 vizualizari

 

Murele contin resveratol - cel mai puternic antioxidant, vitamine, minerale, oligoelemente, precum si o serie de substante cu rol aniinflamator.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mure
  • 200 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 litru apa.
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de mure:

Se spala bine murele, apa se pune la fiert impreuna cu zaharul pana se dizolva, apoi se toarna peste mure. Pune compotul fierbinte in borcane sterilizate, inchide-le bine cu capace si acopera-le cu o patura sa se raceasca treptat.

Compotul se pastreaza la rece, se serveste rece ca atare sau se poate folosi la prepararea prajiturilor sau a tartelor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Catalina L 1

22.09.2019, 16:50

bun si vitaminos

Rocsi 1

22.09.2019, 20:38

Ce aromat trebuie sa fie si bun!

Panacris 1

23.09.2019, 18:56

O idee minunată! Mulțumesc Dantes!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cirese ( inima de porumbel) conservate pentru prajituri