Compot de rubarba

de silvi0ara in Sirop / Compot, 21 Mai 2010 | 7925 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •      7 cozi de rubarba 
  •      500ml apa 
  •      200g zahar 
  •      frisca pentru servit


Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de rubarba:

Cozile de Rubarba se curata de coji, se taie in bucati de 2-3 cm si se pun la fiert cu apa, adaugandu-se 200g zahar,sau dupa gust.

Se lasa sa fiarba 15-20 de minute.

Apoi se paseaza bine cu blenderul pana devine o crema omogena.

Se lasa la rece si se serveste cu frisca,sau simplu.

Este la fel de gustos si racoritor.

Compotul are un gust usor acrisor.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de rubarba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

ramo_cata 1

21.05.2010, 23:53

hmm si eu sunt tare curioasa ce gust are...

Sidy 1

22.05.2010, 06:07

Eheee se vede ca cineva a cumparat rubarba ! Dupa minunata prajitura cu rubarba, acum ne servesti cu compot....
Cred ca este delicios , desi nu am mancat niciodata...

mihaelar63 1

12.06.2010, 08:45

m-ai facut curioasa trebuie sa incerc si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Compot de rubarba