Compot piersici

de Michelle in Sirop / Compot, 2 Iul 2009 | 16538 vizualizari

 

Excelent in orice moment :)

 

INGREDIENTE

  • Piersici intregi
  • 1 kg zahar
  • 4l apa  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot piersici:

Spalam bine piersicile, pregatim borcanele si punem la fiert apa+ zaharul. la 4 litri de apa 1 kg zahar.

Cand siropul fierbe adaugam piersicile ce vrem sa le punem intr-un borcan,le lasam 5 minute si apoi le punem in borcan,adaugam sirop pana se umple ,punem capacul....si gata.Asezam borcanele intr-o ladita si acoperim cu o patura si le lasam acolo pana se racesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Compot de struguri negri