Cornulete cu ananas si nuca de cocos

de La Ancuta in Dulciuri, 6 Feb 2013 | 4970 vizualizari

 

La reteta de astazi nu prea am ce introducere sa-i fac. Va pot spune doar ca se fac cat ai clipi si ca sunt foarte bune. La noi au fost foarte apreciate :). Nu ma credeti? Incercati-le si va veti convinge :).

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 cana (225g) unt
  • 1/4 cana amidon
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 cana zahar
  • 1/2 cana ananas pasat sau taiat marunt
  • 3/4 cana nuca de cocos
  • zahar pudra (pentru tavaleala)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu ananas si nuca de cocos:

Pentru masurarea ingredientelor folositi o cana normala de lapte. Eu am folosit acest set pentru masurare. Este foarte practic.

Mixam bine untul cu zaharul si vanilia pana devine cremos. Adaugam apoi ananasul pasat in robot sau taiat marunt si nuca de cocos si amestecam pana se omogenizeaza.

Separat amestecam faina cu amidonul si sarea si o adaugam treptat in compozitie. Framantam bine aluatul apoi il invelim in folie alimentara si dam la frigider pentru o ora.

Dupa ce a stat la frigider rupem bucatele de aluat si formam cornuletele. Le asezam in tava si le coacem la foc mic timp de ~20 de minute.

Calde le tavalim prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu ananas si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

Alinutza80 1

06.02.2013, 17:15

RuxyRux 1

06.02.2013, 18:11

Arata minunat!

La Ancuta 1

06.02.2013, 19:52

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de gris insiropata