Cotlet aromat

de vero_closca in Porc, 13 Apr 2010 | 5015 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g cotlet de porc dezosat
  • sare
  • piper colorat
  • cimbru
  • menta uscata
  • oregano
  • putin praf de usturoi
  • 2-3 linguri unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet aromat:

Carnea se spala si se usuca cu un servet si se taie in 8 felii.se presara cu condimentele amestecate si se rumeneste in unt pe ambele parti pana devine aurie,la foc mediu...nu trebuie prajita prea tare.

Se serveste cu cartofi prajiti,salata(de varza,de rosii)...

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet aromat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]