Usor de facut, rapid de preparat si foarte aspectuoasa aceasta friptura cu putin gust si miros de afumat.De efect in orice imprejurare, la o masa festuva sau in familie.
Ti se topeste in gura nu alta. Savurati....
Cotletul spalat si uscat cu servetele de hartie il portionam felii dar netaiate complet.In partea de jos nu-l taiem de tot.
Taiem felii subtiri baconul , carnatii si ceapa curatata.
Asezonam cotletul si il ungem cu mustar.
Intre feliile de cotlet punem bacon, ceapa si carnati.
Deasupra cotletului punem cateva feliute de ardei rosu si verdeturi.
Punem cotletul intr-un vas cu capac, adaugam 150 ml apa sau vin alb, acoperim cu capacul si dam la cuptorul dinainte incalzit la 200 grade C, aproximativ o ora.
Scoatem apoi capacul si lasam inca 20-30 de minute ca sa se rumeneasca cotletul.
Servim cotletul haiducesc cu cartofi piure si salata verde.
Pofta mare !