Cotlet haiducesc

de Sidy in Porc, 15 Mar 2012 | 8318 vizualizari

 

Usor de facut, rapid de preparat si foarte aspectuoasa aceasta friptura cu putin gust si miros de afumat.De efect in orice imprejurare, la o masa festuva sau in familie.
Ti se topeste in gura nu alta. Savurati....

 

INGREDIENTE

  • 1-1,5 kg cotlet de porc
  • 150 g bacon
  • 100 g carnati picant de casa
  • 1 ceapa
  • 2 linguri mustar
  • sare
  • piper
  • boia
  • ierburi provensale
  • putin ardei rosu
  • marar si patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet haiducesc:

Cotletul spalat si uscat cu servetele de hartie il portionam felii dar netaiate complet.In partea de jos nu-l taiem de tot.

Taiem felii subtiri baconul , carnatii si ceapa curatata.

Asezonam cotletul si il ungem cu mustar.

Intre feliile de cotlet punem bacon, ceapa si carnati.

Deasupra cotletului punem cateva feliute de ardei rosu si verdeturi.

Punem cotletul intr-un vas cu capac, adaugam 150 ml apa sau vin alb, acoperim cu capacul si dam la cuptorul dinainte incalzit la 200 grade C, aproximativ o ora.

Scoatem apoi capacul si lasam inca 20-30 de minute ca sa se rumeneasca cotletul.

Servim cotletul haiducesc cu cartofi piure si salata verde.

Pofta mare !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet haiducesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole uscata