Dovleac copt cu scortisoara

de Razvan Constantinescu in Mancaruri de post, 25 Noi 2019 | 6413 vizualizari

 

Un desert simplu, cu gust de copilarie.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 dovleac turcesc
  • 3-4 linguri zahar
  • 1 varf de cutit de scortisoara macinata
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt cu scortisoara:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Dovleacul se curata de seminte cu ajutorul unei linguri, se clateste cu apa si se presara cu zahar. Se aseaza cu gura in jos pe o tava tapetata cu hartie de copt. Se introduce tava la cuptor pana cand dovleacul este copt. Se intoarce dovleacul cu grija pe cealalta parte cu ajutorul unei alte tavi si se presara putina scortisoara macinata pe el.

Daca este necesar, se mai pudreaza cu zahar. Se poate servi si cu miere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]