Dovlecei crocanti

de Oana in Aperitive / Garnituri, 16 Oct 2009 | 7853 vizualizari

 

Reteta by Miha :)

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei micuti
  • 200 ml iaurt gras
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri marar proaspat tocat
  • 100 g telemea rasa
  • 50 g pesmet
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei crocanti:

Dovleceii se spala, se curata si se taie bastonase, pe lung. Se presara cu sare si se lasa 15 minute sa iasa apa din ei, apoi se sterg cu hartie absorbanta. Iaurtul se amesteca cu uleiul si mararul, apoi dovleceii se inmoaie in acest amestec. Telemeaua se amesteca cu pesmetul. Bastonasele se tavalesc prin amestecul de branza cu pesmet, apoi se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se pune tava la cuptor pana se rumenesc, intarcandu-i din cand in cand.

Vezi si reteta originala aici

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei crocanti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu cașcaval