Dovlecei pane cu sos de usturoi a la Julie

de nilgun in Mancaruri de legume, 20 Iul 2013 | 3953 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 3 oua
  • 8 linguri faina
  • 8 linguri pesmet
  • branza razuita aproximativ o cana
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel

Pentru sos - 6 catei de usturoi - 2 rosii - sare - ulei

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane cu sos de usturoi a la Julie:

Dovleceii se curata de coaja si se taie felii mai grosute . Ouale se bat cu sare, piper si se amesteca cu patrunjel. Faina se pune intr-o farfurie. Intr-o alta farfurie se pune pesmetul care se amesteca cu branza razuita.

Se pune uleiul la incins, fiecare felie de dovlecel se trec.e prin faina, oua si pesmet si se prajeste bine pe ambele parti , se scot pe servetele pentru a se absorbi surplusul de ulei. 

Pentru sosul de usturoi, se curata usturoiul de coaja, se piseaza, se adauga sare, ulei de masline si se freaca bine bine. Rosiile se dau prin razatoarea mica, si se pune peste usturoi formandu-se astfel sosul.

Se servesc dovleceii cu sosul de usturoi deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane cu sos de usturoi a la Julie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Corinuta 1

20.07.2013, 22:47

buna combinatia!

laura_n 1

21.07.2013, 10:37

cei mai buni

nilgun 1

21.07.2013, 10:45

ms

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecei