Duo de fasole boabe cu frigarui de muraturi si carnati taranesti

de Bucataras Diana in Mancaruri de legume, 11 Noi 2018 | 3522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole pestrita
  • 300 g fasole rosie
  • circa 300 g ceapa si castraveti murati
  • 1 carnat taranesc semiafumat
  • 200 g ciolan afumat
  • frunze de dafin
  • foi de tortilla
  • 2 lingurite de mujdei
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Duo de fasole boabe cu frigarui de muraturi si carnati taranesti:

Spalam fasolea si o punem la inmuiat cateva ore, in vase separate. Dupa ce se umfla, schimbam apa si punem la fiert, tot separat cu cate 2 frunze de dafin si putina sare.

Intre timp feliem carnatul si castravetii si tocam cubulete ciolanul. Calim ciolanul in putin ulei circa 5 minute, apoi il lasam sa se racoreasca. Formam frigarui din felii de carnat, ceapa murata si felii de castravete murat, le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincins la 180 de grade C, pentru circa 10-15 minute. Cand este fiarta fasolea, scurgem apa si blendam fasolea rosie cu mujdeiul si sare dupa gust, iar fasolea pestrita o blendam, apoi o amestecam cu ciolanul calit. Foile de tortilla le taiem triunghiuri si le rumenim 2-3 minute la cuptor. Montam dupa imaginatie si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Duo de fasole boabe cu frigarui de muraturi si carnati taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta cu ciolan afumat