Ficatei picanti cu ierburi si marar la tigaie

de Valclaudia in , 24 Iun 2018 | 2787 vizualizari

 

Condimentele de la Delikat au dat preparatului o savoare aparte

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficat proaspat de pui
  • 3 linguri ulei
  • piper macinat dupa gust
  • sare de Himalaya dupa gust
  • boia de ardei iute dupa gust
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 100 ml lapte
  • ierburi si marar de la Delikat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei picanti cu ierburi si marar la tigaie:

Curatam ficatul de pielite si grasime, il taiem bucatele, il clatim in apa rece.

Punem o tigaie cu 3 linguri de ulei pe foc, adaugam ficatul, presaram dupa gust piper macinat, punem boabele de mustar. Acoperim tigaia si lasam sa se inabuse ficatul 5 minute.

Indepartam capacul, adaugam laptele, presaram ierburi si marar de la Delikat dupa gust si lasam sa scada laptele si sa se prajeasca ficatul usor.

Va rezulta un sos delicios pe care il vom asezona cu sare dupa gust si cu boia de ardei iute.

Noi am servit acesti deliciosi ficatei picanti alaturi de mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei picanti cu ierburi si marar la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]