Foietaje fel de fel

de LUK in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2011 | 14712 vizualizari

 

o reteta rapida atunci cand vrei ceva bun de rontait sau un aperitiv pentru o bere cu prietenii...

 

INGREDIENTE

  • 400gr aluat de foietaj Bella
  • 50gr cascaval
  • 30gr sunca
  • 1 ou
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaje fel de fel:

  Aluatul se decongeleaza la temperatura camerei cam o jumatate de ora(nu trebuie decongelat de tot ca va deveni lipicios).

O parte din cascaval l-am taiat cubulete,o parte l-am ras pe razatoarea mica.

Sunca am taiat-o cubulete mici.

Cantitatile raman la alegerea fiecaruia in functie de cate foietaje doriti sa faceti cu sunca si cascaval sau doar cu cascaval.

.Am taiat foaia de foietaj in patratele.Pe unele le-am umplut cu sunca si cascaval bucati pe altele cu cascaval ras iar unele le-am uns cu ou(batut ) si am presarat cascaval ras deasupra..

Patratelele umplute le am uns pe margini cu ou apoi le am impaturat.

Am pus intr-o tava hartie de copt,am asezat foietajele la distanta de 2-3cm(isi maresc volumul prin coacere) si le am copt la 180 de grade pana cand s-au rumenit frumos..sa tot fie 35-40min..

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaje fel de fel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Melci din foietaj cu cabanos si cascaval