Friptura in vin

de stefydeea in Porc, 4 Mar 2013 | 3125 vizualizari

 

un pranz mai copios

 

INGREDIENTE

  • o bucata buna de carne de porc. eu am avut ceafa
  • 1kg cartofi
  • sare
  • piper
  • 500 ml vin rosu
  • putin rozmarin
  • cativa catei de usturoi
  • putina boia
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura in vin:

Se ia bucata de carne se spala, se sareaza, se pipereaza, se maseaza cu putin ulei si o impanam cu cativa catei de usturoi.

Cartofii se curata si se taie acordeon ,se sareaza,se pipereaza, ii dam cu putina boia si ulei si presaram rozmarinul.

Luam o tavita termorezistenta, asezam totul in ea si adaugam vinul.

Bagam la cuptor si lasam pana se rumeneste totul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura in vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc in vin rosu