Friptura in vin

de stefydeea in Porc, 4 Mar 2013 | 3255 vizualizari

 

un pranz mai copios

 

INGREDIENTE

  • o bucata buna de carne de porc. eu am avut ceafa
  • 1kg cartofi
  • sare
  • piper
  • 500 ml vin rosu
  • putin rozmarin
  • cativa catei de usturoi
  • putina boia
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura in vin:

Se ia bucata de carne se spala, se sareaza, se pipereaza, se maseaza cu putin ulei si o impanam cu cativa catei de usturoi.

Cartofii se curata si se taie acordeon ,se sareaza,se pipereaza, ii dam cu putina boia si ulei si presaram rozmarinul.

Luam o tavita termorezistenta, asezam totul in ea si adaugam vinul.

Bagam la cuptor si lasam pana se rumeneste totul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura in vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc in vin rosu