FURSECURI CU GEM

de Roda in Prajituri, 17 Iun 2009 | 13144 vizualizari

 

Fursecurile sunt preferatele nepotelului meu.

 

INGREDIENTE

  • 300g.faina,
  • 150g.unt moale,
  • 100g.zahar praf,
  • 1 lingurita praf de copt,
  • 1 praf de vanilie,
  • 1 ou
  • zahar pudra
  • gem de caise sau capsuni;
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA FURSECURI CU GEM:

1 portie/30 bucati;

1.Se amesteca ingredientele pentru aluat:faina amestecata cu praful de copt, vanilia, untul, zaharul pudra si oul.

2.Se intinde aluatul cu sucitorul pe planseta infainata.Se taie forme(vezi imaginea),1/2 cu gaurele si  1/2 intregi si se pun pe tava captusita cu hartie de copt..Se coc in cuptor preincalzit ,la 180*C,  timp de 15-20 de minute.Se lasa sa se raceasca , apoi se lipesc 2 cate 2 cu gem de caise sau de capsuni.Se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "FURSECURI CU GEM" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Deliciu cu cirese si frisca