FURSECURI CU GEM

de Roda in Prajituri, 17 Iun 2009 | 13933 vizualizari

 

Fursecurile sunt preferatele nepotelului meu.

 

INGREDIENTE

  • 300g.faina,
  • 150g.unt moale,
  • 100g.zahar praf,
  • 1 lingurita praf de copt,
  • 1 praf de vanilie,
  • 1 ou
  • zahar pudra
  • gem de caise sau capsuni;
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA FURSECURI CU GEM:

1 portie/30 bucati;

1.Se amesteca ingredientele pentru aluat:faina amestecata cu praful de copt, vanilia, untul, zaharul pudra si oul.

2.Se intinde aluatul cu sucitorul pe planseta infainata.Se taie forme(vezi imaginea),1/2 cu gaurele si  1/2 intregi si se pun pe tava captusita cu hartie de copt..Se coc in cuptor preincalzit ,la 180*C,  timp de 15-20 de minute.Se lasa sa se raceasca , apoi se lipesc 2 cate 2 cu gem de caise sau de capsuni.Se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "FURSECURI CU GEM" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]