Fusilli cu sos de rosii, carnati si fasole cannellini

de madi_marin in Fusilli, 15 Feb 2017 | 5870 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste de grâu dur (orice formă)
  • 1 cârnat trandafir
  • 1 ceapă
  • câţiva morcovi baby
  • suc de roşii
  • 1/2 conservă roşii cuburi decojite
  • 1/2 conserva fasole cannellini
  • 1 ceşcuţă de vin roşu
  • 1 căţel mare de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
  • supă de pui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu sos de rosii, carnati si fasole cannellini:

Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în puţin ulei. Se adaugă rondelele de cârnat şi se rumenesc împreună.

Se toarnă apă sau supă de pui cam 1 cană şi jumătate. Se lasă să fiarbă la foc mic, pentru 10 minute, după care se adaugă morcoviorii taiaţi rondele, sucul de roşii, roşiile cubuleţe, vinul, usturoiul, sare, piper şi cimbru şi lăsăm sosul să mai scadă.

Se fierb pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj, apoi se scurg şi se adaugă peste sosul consistent.

Se dă vasul deoparte de pe foc şi se adaugă fasolea scursă.

La servire se presara deasupra rondele de codiţe de ceapă verde.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu sos de rosii, carnati si fasole cannellini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu carnati gratinate