Paste cu crenvursti

de Larisel in Fusilli, 1 Oct 2014 | 5760 vizualizari

 

Da...mancam multe paste, in diferite combinatii. Sunt simple, bune si consistente.

 

INGREDIENTE

  • jumatate de cutie de fusilli Barilla
  • 4 crenvursti
  • o rosie
  • un ardei rosu
  • 3 linguri de bulion
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu crenvursti:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet, punem in apa si o picatura de ulei. 

Rosia si ardeiul le dam pe razatoare pentru a obtine o pasta, daca va deranjeaza inlaturati samburii trecand pasta prin sita. Crenvurstii ii taiem felii.

Intr-o tigaie punem putin ulei, iar cand s-a incins punem carnea. Dupa ce s-a prajit putin, rasturnam pasta de ardei cu rosie si cele 3 linguri de bulion. 

Punem condimentele si o cana de apa calduta.

Lasam sa fiarba si sa scada pana obtinem o consistenta de sos.

Dupa ce pastele s-au fiert, le scurgem, le trecem sub jet de apa rece si punem peste ele cateva picaturi de ulei de masline.

Acum totul este gata, asezam in farfurii, punem putin parmezan sau vreun fel de branzica pe care il aveti prin casa si...POFTA BUNA! 

TIPS-URI

1

uleiul de masline nu mai lasa pastele sa se lipeasca, in caz ca le servim si dupa ce se racesc

2

nu conteaza daca crenvursti sunt de porc sau de pui

3

in loc de ulei putem folosi si unt

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu crenvursti" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]